Τρόμος για επιχειρηματία στα Πατήσια: 3 δράστες τον κράτησαν «όμηρο» και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο (Photo -Video)

ΕΛΛAΔΑ

Στιγμές τρόμου έζησε ένας επιχειρηματίας χθες το βράδυ στα χέρια κακοποιών.

Οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας όταν εκείνος επέστρεφε από τη δουλειά του λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Με την απειλή όπλων τον οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας του. Εκεί απαίτησαν να τους δώσει χρήματα. Όμως δεν βρήκαν το ποσό που περίμεναν ότι θα βρουν και έτσι άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν και θα τον κάψουν ζωντανό.

Ο 41χρονος επιχειρηματίας ενέδωσε στις απειλές τους και έτσι ξεκίνησαν με δύο οχήματα, ένα το δικό του και ένα των κακοποιών,

να πάνε στα γραφεία-έδρα της επιχείρησής του στον Άλιμο. Εκεί οι κακοποιοί άδειασαν το χρηματοκιβώτιο και τον άφησαν ελεύθερο αφού όμως αφαίρεσαν και το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες η λεία των δραστών είναι 125.000 ευρώ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα, τα δύο οχήματα βρέθηκαν καμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας ερευνούν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν εσωτερική πληροφόρηση όπως και το ενδεχόμενο να επρόκειτο για παλιούς εργαζόμενους στην επιχείρηση.

Το site filadelfia-xalkidona.gr δημοσιεύε φωτογραφία από τη στιγμή που καίγονται τα δύο αυτοκίνητα


επιχειρηματίαςκατασκευαστική εταιρείαένοπλοι δράστεςαπαγωγήομηρίααρπαγήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα