Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ

ΕΛΛAΔΑ

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, σε ένα ζευγάρι φοιτητών.

Η καταγγελία από την 23χρονη φοιτήτρια έγινε γύρω στις 6 το πρωί της Κυριακής. Η κοπέλα κατήγγειλε πως τρία άτομα επιτέθηκαν και λήστεψαν την ίδια και τον τον 20χρονο φίλο της, οι οποίοι έφευγαν από πάρτι που διοργανώθηκε

στους χώρους του ΑΠΘ. Αφού λήστεψαν το ζευγάρι, πήραν την κοπέλα σε απόμερο σημείο και, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, τη βίασαν.

Η αστυνομία ερεύνησε τον χώρο και εντόπισε υδροσωλήνα ο οποίος πάνω του έφερε το αποτύπωμα ενός εκ των δραστών, ο οποίος ήταν σεσημασμένος Συροαλγερινός και ήταν γνωστός στην αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Χθες το απόγευμα, η ΕΛ.ΑΣ. έθεσε υπό παρακολούθηση διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έφοδο στο χώρο. Στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 7 άτομα, όλοι τους αλλοδαποί. Στο χώρο βρέθηκαν 2 κιλά κάνναβη, ζυγαριές και χρηματικό ποσό 5.670 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Από την ΕΛ.ΑΣ. έγινε ταυτοποίηση στοιχείων, όπου αναγνωρίστηκε ο Συροαλγερινος με την 23χρονη φοιτήτρια να τον αναγνωρίζει ως δράστη της επίθεσης που δέχθηκε, ενώ η φοιτήτρια αναγνώρισε και έναν 17χρονο Σύρο και ένα 20 ετών Αλγερινό.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών, με τους τρεις να αντιμετωπίζουν κατηγορίες και για βιασμό κατά συναυτουργία.

ΘεσσαλονίκηεπίθεσηΑριστοτέλειοφοιτήτριαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα