Τουρκία: Θα αποκτήσουμε δική μας «Σταντορίνη» - Χτίζουμε γειτονιά με το όνομα του ελληνικού νησιού (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τη στιγμή που οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας είναι τεταμένες, ένας Τούρκος κατασκευαστής προχώρησε στη δημιουργία ενός μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη με το όνομα «Σαντορίνη».

Το έργο Park Life Σαντορίνη (Park Yaşam Santorini) είναι εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, σύμφωνα με

όσα αναφέρει ο κατασκευαστής στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Η τουρκική εφημερίδα «Μilliyet» γράφει ότι η Τουρκία αποκτά την δική της Σαντορίνη, σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Σμύρνης.

Στο κέντρο του συγκροτήματος «Σαντορίνη», ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσει έναν παραδοσιακό ανεμόμυλο, ο οποίος μάλλον θυμίζει περισσότερο τους γνωστούς μύλους της Μυκόνου.

Όπως αναφέρει ο κατασκευαστής, πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση 52 τετραγώνων με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα, ενώ οι τιμές των ακινήτων θα ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.

Το συγκρότημα κατοικιών «Σαντορίνη» στη Σμύρνη

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα