Τουρκία: Ο γαμπρός «πνίγηκε» στα χαρτονομίσματα – Το viral βίντεο του γάμου (Video)

Είθισται όταν παντρεύεται κάποιος να του κάνουν δώρα προκειμένου να μπορέσει μαζί με τη σύζυγο του να ξεκινήσουν το νέο τους νοικοκυριό. Τα δώρα αυτά είναι σε πολλές περιπτώσεις μεγάλα χρηματικά ποσά που τα βάζουν σε φακελάκι και από κει στην τσέπη του γαμπρού ή της νύφης.

Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που το χρηματικό ποσό δεν μπαίνει σε φακελάκι αλλά καρφιτσώνεται απευθείας επάνω στο κουστούμι που φοράει ο γαμπρός ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις στο νυφικό της νύφης.

Στο βίντεο που θα δείτε όμως κάποιοι το παράκαναν. Γέμισαν από πάνω μέχρι κάτω το γαμπριάτικο κοστούμι με χαρτονομίσματα

που καρφίτσωναν στο ύφασμα. Στην κυριολεξία γέμισαν το κοστούμι με λεφτά σε σημείο που να μην διακρίνεται τίποτε απλά να εξέχει το χαμογελαστό κεφάλι του γαμπρού.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη της νοτιοανατολική Τουρκίας, Σιίρτ. Ο γαμπρός δεν είχε ελεύθερο ούτε ένα χιλιοστό από το κουστούμι του το οποίο ήταν γεμάτο χαρτονομίσματα και έτσι ζήτησε τη βοήθεια δυο φίλων του. Πλέον όσοι ήθελαν να καρφιτσώσουν χρήματα τα καρφίτσωναν στους φίλους του, οι οποίοι και εκείνοι σε λίγα λεπτά γέμισαν από την κορφή μέχρι τα νύχια με χαρτονομίσματα.

Siirt’teki aşiret düğününde damat paraları taşımakta zorlanınca yanındakiler yardım etti

— Takvim (@takvim) September 16, 2021

Διαβάστε επίσης:

AUKUS: Οργή από τη Γαλλία για τη συμμαχία: «Πισώπλατο χτύπημα»

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Όταν ο «Ντούντα» ένωσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (Video/Photos)

Λάρισα: 80χρονος ιερέας καταδικάστηκε για ασέλγεια σε 11χρονη – Κάθειρξη και στη μητέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα