Τουρκία: Επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού γρονθοκόπησε τον διαιτητή (Videos)

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στον αγώνα Ανκαραγκιουτσού – Ρίζεσπορ, καθώς ο πρόεδρος των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα, για να ακολουθήσει στην συνέχεια σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, o πρόεδρος των γηπεδούχων Φαρούκ Κοτσά εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ.

Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα για τις αποφάσεις του

ρέφερι, με τον ισχυρό άνδρας της ομάδας να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Κάπως έτσι ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού χτύπησε τον Μελέρ, με τον άνδρα να πέφτει κάτω και στη συνέχεια να δέχεται επίθεση από σύσσωμο το σταφ του συλλόγου, σε ένα σοκαριστικό περιστατικό.

MKE Ankaragücü Spor Klubü başkanı, eski AKP milletvekili, Erdoğan’ın başbakan iken Keçiören’de oturduğu evin sahibi Faruk Koca, Ankaragücü-Rizespor maçı sonrasında yumruk atarak hakem Umut Melen’i yere düşürüyor. Yere düşen hakeme yerde 10 kişi tekmelerle vuruyor.
Faruk bey, bir… pic.twitter.com/ECGL6j7BvQ

— Ümit Özdağ (@umitozdag) December 11, 2023

Halil Umut Meler’e sadece yumruk atmamışlar şuna bak olum bu ne ya bu ne abi insan mısınız? pic.twitter.com/jtoeJISgqW

— scofield (@sco1905) December 11, 2023

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντόναλντ Τουσκ εξελέγη νέος πρωθυπουργός της Πολωνίας

Peach Fuzz: Αυτό είναι το χρώμα του 2024

COP28: «Ανεπαρκές» το προσχέδιο συμφωνίας που πρότειναν τα ΗΑΕ – Δεν περιλαμβάνει τη «σταδιακή εξάλειψη» ορυκτών καυσίμων

Keywords
Τυχαία Θέματα