Τουρκία: «Χαμός» με το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν (Photo)

Την ώρα που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γείτονος χώρας βυθίζεται στη φτώχεια, η επίδειξη πλούτου της συζύγου του προέδρου προκαλεί αντιδράσεις.

Και στο παρελθόν το ακριβό γούστο της Εμινέ Ερντογάν είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως (έχει φωτογραφηθεί με τσάντα κόστους 50.000 ευρώ), ωστόσο, μια πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου εμφανίζεται να φορά ένα πανάκριβο ρολόι, έδωσε αφορμή για σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση.

«Αν ο Ταγίπ είναι συγγραφέας, να μη γράψει και η Εμινέ; Το βιβλίο “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” στολισμένο με φωτογραφίες κυκλοφορεί

στην αγορά… Το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonds είναι σε αρμονία με τη φτώχεια της Αφρικής… Αν το ρολόι χειρός δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από 30.000 ευρώ…», έγραψε στο Twitter σε έντονα ειρωνικό ύφος ο βουλευτής Αχμέτ Εροζάν του IYI.

Tayyip yazar da Emine hanım yazmaz mı..!
Fotoğraflarla bezenmiş “Afrika’ya seyahatlerim” kitabı piyasada… Chopard Happy Diamonds kol saati Afrika’nın yoksulluğu ile uyum halinde… Kol saati çakma değilse fiyatı 30.000 Euro’dan başlıyor… pic.twitter.com/zChw5ItL8z

— Ahmet Erozan (@Ahmet_Erozan) September 20, 2021

Διαβάστε επίσης

Γερμανία: Μόλις στις 3 μονάδες η διαφορά CDU-SPD – «Κλειδί» οι αναποφάσιστοι

Evergrande: Πώς η εταιρεία ενός Κινέζου κατασκευαστή απειλεί με νέο κραχ την παγκόσμια οικονομία

«Σκότωσα τους προηγούμενους ιδιοκτήτες»: Βρήκε κούκλα με ανατριχιαστικό σημείωμα στο νέο του σπίτι (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα