«Τουρισμός για όλους»: Ανοίγει για τις αιτήσεις η πλατφόρμα tourism4all – Tα κριτήρια (Video)

Το αργότερο μέχρι το Σάββατο (9/7) αναμένεται να έχει ανοίξει η πλατφόρμα (tourism4all.gov.gr) για τις αιτήσεις του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Οι νικητές από την κλήρωση που θα γίνει θα πάρουν μία ψηφιακή κάρτα 150 ευρώ προς χρήση σε οποιοδήποτε κατάλυμα.

Όπως τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας την Δευτέρα (4/7) στον ΑΝΤ1 η διαδικασία θα είναι πολύ απλή, χωρίς γραφειοκρατία και ο δικαιούχος θα λαμβάνει ψηφιακή επιταγή στο κινητό του η οποία θα

εισπράττεται αμέσως και θα καταβάλλεται αμέσως.

Επεσήμανε παράλληλα ότι οι ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» θα γίνουν από την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα κριτήρια είναι τα εξής:

16.000 ατομικό εισόδημα28.000 σε ζευγάριΠροσαύξηση 1.500 ανά τέκνο, για τα δύο πρώτα παιδιά.Τι ισχύει για τη συμμετοχή και σε άλλα προγράμματα

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού ρωτήθηκε και για το εάν μπορεί να λάβει μέρος κάποιος στο «Τουρισμός για Όλους» αν έχει συμμετάσχει και σε άλλα αντίστοιχα προγράμματα.

«Θα το κοιτάξω αλλά νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος κανείς σε άλλο πρόγραμμα», απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Τέλος σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για τα EviaPass και SamosPass, τα οποία θα δοθούν χωρίς κριτήρια και θα χρησιμοποιηθούν σε όποια επιχείρηση επιθυμεί ο κάτοχός τους.

Διαβάστε επίσης:

Power Pass: Μέχρι τις 15 Ιουλίου η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους (video)

Σκρέκας για ρεύμα: Οριζόντια επιδότηση για όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Θερινές εκπτώσεις 2022: Έναρξη στις 11 Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσουν και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα