Τόσκας: Ο ελληνικός λαός το προσφυγικό δεν το έχει νιώσει, παρά μόνο μέσω τηλεόρασης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τις δηλώσεις του ότι ο δαρμένοι της Ειδομένης θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επανήλθε λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός δεν βιώνει το προσφυγικό πρόβλημα, αλλά το νιώθει μόνο μέσω τηλεόρασης!

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση ο Νίκος Τόσκας εξήγησε ότι κατά την άποψή του δεν υπάρχει θέμα με τους μετανάστες στην Ελλάδα, ότι είναι κάτι ελέγξιμο και πως μάλιστα ο ελληνικός λαός δεν έχει νιώσει στο πετσί του κάποια

δύσκολη κατάσταση με τις αυξημένες ροές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μπορώ να σας πω ότι ο ελληνικός λαός το προσφυγικό πρόβλημα εκτός από κάποιες ακριτικές περιοχές δεν το έχει νιώσει, παρά μόνο μέσω της τηλεόρασης.
Δημοσιογράφος: Δεν το έχει νιώσει;
Τόσκας: Δεν το έχει νιώσει στο πετσί του, εννοώ στην καθημερινότητα του. Δηλαδή μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στο κέντρο των μεγάλων πόλεων δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μεσα στις εθνικές οδούς δεν βλέπουμε πρόσφυγες, υπάρχει το πρόβλημα, δεν θέλω να πω να το κουκουλώσω, αλλά είναι ελεγχόμενο σε μεγάλο βαθμό και θα γίνει ακόμη πιο ελεγχόμενο τις επόμενες μέρες».

Νίκος ΤόσκαςπροσφυγικόΕιδομένηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα