Τον τρόμαξε ένας θόρυβος στην κουζίνα και είδε μέσα έναν… ελέφαντα να τρώει (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη και όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για εκείνους. Οι ελέφαντες κάνουν επιδρομές στα σπίτια για να βρουν λίγο φαγητό να φάνε, όπως έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.


Μόνο που ο ελέφαντας με το όνομα Μπουντσουάι, δεν ήταν και τόσο διακριτικός. Χτύπησε με το μέτωπο του τον ελαφρύ τοίχο του σπιτιού, άνοιξε μια τρύπα, έβαλε μέσα το κεφάλι του και με την προβοσκίδα του ανακάτευε τα ράφια – τα οποία και έσπασε τελικά- για να βρει φαγητό.


Η γυναίκα που κοιμόταν στο σπίτι μόλις άκουσε τον θόρυβο, τρόμαξε και πετάχτηκε

προς την κουζίνα να δει τι συνέβαινε. Μόλις μπήκε τα έχασε. Είδε το τεράστιο θηλαστικό να κουνάει κυκλικά την προβοσκίδα του και να ψάχνει να φάει.


Μετά το αρχικό σοκ, πήρε το κινητό της και απαθανάτισε τη σκηνή. Πάντως ο Μπουντσουάι, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται σπίτια για να φάει. Όπως λέει και ο προϊστάμενος του εθνικού πάρκου Καντσαναμπούρι στο οποίο μένει ο ελέφαντας, «το σκάει συχνά για να βρει ζαχαροκάλαμα, ή καλαμπόκια στα σπίτια των χωρικών. Στη συνέχεια αφού φάει, επιστρέφει στο πάρκο»

Ινδία: Νεκροί 18 άγριοι ασιατικοί ελέφαντες μέσα σε προστατευόμενο δάσος – Tους χτύπησε πιθανότατα κεραυνός (Photo)

Εξόργισε τους πάντες influencer που πόζαρε γυμνή πάνω σε ελέφαντα (Photo)

Τα «θηρία» βγήκαν… βόλτα: «Elephant Walk» για F-35, F-16 και KC-135 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Αλάσκα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα