Τον πέταξαν εκτός ομάδας γιατί… η μητέρα του έβρισε τον προπονητή!

ΑΘΛΗΤΙΚA

Μια απίστευτη ιστορία έφερε στην επιφάνεια η «Sun», με σημερινό δημοσίευμά της.

Πρωταγωνίστρια είναι η Τζούλι Νάιλς και «θύμα» ο προπονητής της Ίπσουιτς, Μικ ΜακΚάρθι.

Αυτός που «πλήρωσε τη νύφη», ωστόσο, είναι ο Άινσλεϊ Μάιτλαντ - Νάιλς, ο οποίος θα μείνει «ανενεργός» έπειτα από απόφαση του προπονητή του.

Συγκεκριμένα:

Ο Άινσλεϊ Μάιτλαντ - Νάιλς είναι ένας 18χρονος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται από τον περασμένο Ιούλιο στην Ίπσουιτς, υπό τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ. Αν και είναι από τους πιο παραγωγικούς παίκτες της ομάδας, μπήκε στο «ψυγείο»

λόγω... της μαμάς του.

Η μητέρα του, λοιπόν, ονόματι Τζούλι, ήταν έξαλλη με τον ΜακΚάρθι, καθώς απέκλεισε τον κανακάρη της από την εκδήλωση της παρουσίασης της νέας φανέλας της εθνικής Αγγλίας, τον περασμένο μήνα.

Έτσι, κάλεσε στο προσωπικό του τηλέφωνο και άφησε στον τηλεφωνητή ένα μεγάλο σε διάρκεια υβριστικό και απειλητικό μήνυμα, «στολίζοντάς» τον με διάφορα... κοσμητικά επίθετα.

Ο ΜακΚάρθι, έβαλε ορισμένους συνεργάτες του να ακούσουν το μήνυμα, έτσι ώστε να μην τον περάσουν για τρελό και εν συνεχεία αποφάσισε πως η καλύτερη τιμωρία, είναι να βάλει στο «ψυγείο» τον γιο της -πιθανότατα- μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στη «Sun», μάλιστα, υπάρχει και μια δήλωση από ανώνυμη πηγή, που αναφέρει πως «ο Μικ είναι από το βόρειο Γιορκσάιρ, μπορεί να ανεχθεί πολλά πράγματα, όχι όμως κάτι σαν και αυτό. Η γλώσσα που χρησιμοποίησε ήταν αηδιαστική και "δηλητηριώδης", σόκαρε ακόμα και τον Μικ. Θέλει το καλό του παιδιού και να προστατέψει την καριέρα του, όμως αυτό είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για αυτόν».

Η Τζούλι Νάιλς, όμως, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν...

Πιο συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2015 συναντήθηκε με τον Ντικ Λο (στέλεχος της ομάδας και υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις στις μεταγραφές) και τον ατζέντη του γιου της προκειμένου να συζητήσουν για την εξέλιξή του, με τις κουβέντες η κατάσταση οξύνθηκε και οι δύο άντρες κατέληξαν τραυματισμένοι από την μαινόμενη Τζούλι, η οποία φαίνεται πως δε «σηκώνει μύγα στο σπαθί της» στα θέματα που αφορούν το γιο της.

Το γεγονός αυτό απέφερε την τιμωρία της Τζούλι και τον αποκλεισμό της από το προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε στον αγώνα της Άρσεναλ Κ21 με την αντίστοιχη της Άστον Βίλα, έβαλε τις φωνές στο τεχνικό επιτελείο για τις αποφάσεις τους και η κατάσταση ηρέμησε μετά τη συνδρομή των ανθρώπων της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου.

Όλα αυτά και ενώ η Ίπσουιτς παραπαίει, έχοντας μείνει επτά βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου της Championship...

Πηγή: sport-fm.gr

ποδόσφαιροΒρετανίαΊπσουιτςμητέραπροπονητήςΆινσλεϊ Μάιτλαντ - ΝάιλςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα