Το υψηλό ηθικό φρόνημα των Ελλήνων στρατιωτικών μέσα από δύο φωτογραφίες (Photo)

ΕΛΛAΔΑ

 

«Μία φωτογραφία ισούται με 1.000 λέξεις» λέει η γνωστή παροιμία και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μία φορά σήμερα, μέσω δύο φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Δύο φωτογραφίες, που περιγράφουν με χιλιάδες λέξεις το υψηλό ηθικό φρόνημα των Ελλήνων στρατιωτικών που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο σε «τοίχους» στελεχών του Στρατού Ξηράς.

Φωτογραφίες που φανερώνουν το εξαιρετικά υψηλό -υψηλότατο- ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών και (ασφαλώς) και των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάρχει όλο το τελευταίο διάστημα με αφορμή τον απρόκλητο, προκλητικό και

επικίνδυνο υβριδικό πόλεμο, μέσω του προσφυγικού-μεταναστευτικού, που έχει εξαπολύσει η Τουρκία εναντίον της χώρας μας.

Στη μία φωτογραφία διακρίνεται μία μονάδα μηχανοκίνητου πεζικού ενισχυμένη με έναν ουλαμό αρμάτων μάχης Leopard-1A5 σε παράταξη επιθεωρήσεως, έχοντας μπροστά το επικεφαλής άρμα που φέρει μια μεγάλη ελληνική σημαία, ένα μεγάλο πανό με τη λέξη «ΕΤΟΙΜΟΙ»!

Στην δεύτερη φωτογραφία αρματιστές μιας μονάδος με υπερσύγχρονα άρματα μάχης Leopard-2A6HEL του ΕΣ έτοιμοι, μπροστά από τα άρματά τους, έχουν αναπεπταμένη μία μεγάλη ελληνική σημαία εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη δική τους ετοιμότητα!

ηθικόΈλληνεςΣτρατιωτικοίστρατιώτεςτεθωρακισμέναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα