Το ξεχωριστό δώρο που ενθουσίασε τη βασίλισσα Καμίλα (photos/videos)

Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν η βασίλισσα Καμίλα, που έλαβε ως δώρο μία κούκλα Barbie με το δικό της πρόσωπο. Η Barbie-Καμίλα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Καμίλα φιλοξένησε στο παλάτι εκδήλωση για τις «Γυναίκες του Κόσμου» και όταν της έδωσαν την κούκλα με το δικό της πρόσωπο, αστειεύτηκε ότι «της αφαίρεσε 50 χρόνια από την ηλικία της».

Κοιτάζοντας την Barbie με το πρόσωπό της σε νεαρή ηλικία,

η 76 χρονη Καμίλα είπε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι λαμπρή! Μου αφαιρέσατε 50 χρόνια από την ηλικία μου».

Όπως αναφέρει η Mirror, η Barbie-Καμίλα ήταν ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα της Fiona Clare, μαύρο παλτό  Amanda Wakeley, παπούτσια του οίκου Eliot Zed, κρατούσε τσάντα Launer και φορούσε βραχιόλι Van Cleef and Arpels.

Η Καμίλα, που είναι πρόεδρος των «Γυναικών του Κόσμου» από το 2015, συνοδευόταν στην εκδήλωση από την βασίλισσα του Βελγίου, Ματίλδη και τη δούκισσα του Γκλάουτσεστερ.

Την κούκλα Μπάρμπι-Καμίλα παρέδωσε στην βασίλισσα η Κρίστα Μπέργκερ, αντιπρόεδρος της εταιρίας που κατασκευάζει τις κούκλες, η οποία ταξίδεψε από το Λος Άντζελες. «Ήταν για μας μια πρόκληση που η βασίλισσα ήθελε να παίξει με μια Μπάρμπι», δήλωσε η Κρίστα Μπέργκερ.

Η Σάρα Άλεν, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρίας UK Mattel δήλωσε ότι «μιλήσαμε με το γραφείο της βασίλισσας προηγουμένως για να ελέγξουμε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να λάβει τέτοιο δώρο και συνεργαστήκαμε με την ομάδα της για το τι θα ήθελε να φοράει η κούκλα».

Διαβάστε επίσης:

Μοναδικό αστρονομικό φαινόμενο: Κομήτης «μεγαλύτερος από το Έβερεστ» θα γίνει ορατός δια γυμνού οφθαλμού σε μερικές εβδομάδες (videos)

Δύο ελληνικές παραλίες στις δέκα πιο βιώσιμες του πλανήτη (videos)

Καλιφόρνια: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν 15χρονο με αυτισμό (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμίλα,kamila