Το tweet του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα αινιγματικό tweet υποδέχτηκε την συμφωνία ο Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Άμυνας ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter που έφερε το λογότυπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και είχε λεζάντα: "Μόνο εάν σταθούμε όρθιοι στη μοίρα θα σκοτώσουμε τον θάνατο".

pic.twitter.com/TsPFgbgxy5

Panos Kammenos (@PanosKammenos) July 13, 2015

Κουίκ: Ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι διαπραγματεύτηκε

Μιλώντας στο Κόκκινο ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι:

«Μεγάλη σημασία δεν έχει μόνο τι θα κάνεις, αλλά και τι θα αποτρέψεις υπογράμμισε, λέγοντας πως αυτή η κυβέρνηση μπορεί να βρει τα ισοδύναμα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες.

Ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι διαπραγματεύτηκε τόνισε, εξηγώντας πως η Ελλάδα πρέπει να γλυτώσει από την απόλυτη συντριβή. Πολύ σημαντικό από αυτή την διαδικασία των διαπραγματεύσεων είναι πως αποκτήσαμε συμμάχους όπως τους Γάλλους και τους Ιταλούς», τόνισε.

«Από εδώ και πέρα, οι ΑΝ.ΕΛ. θα αξιώσουμε να μην συνεχίσει η «ραστώνη» του 5μηνου: θα αρχίσει η απόδοση λογαριασμών, λίστα Λαγκάρντ, τα κανάλια θα πληρώσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το μεγάλο «αγκάθι» της συμφωνίας που ήταν το ζήτημα με το ΤΑΙΠΕΔ και τη μεταφορά της δημόσιας περιουσίας σε ταμείο με έδρα στο Λουξεμβούργο και το οποίο τελικά αποφεύχθηκε, ο Τέρενς Κουίκ ξεκαθάρισε πως οποιαδήποτε αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα αφορά την ανάπτυξη.

ΚαμμένοςtweetTwitterσυμφωνίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα