Το τηλεοπτικό «αποτύπωμα» του Στέφανου Κασσελάκη – Οι τηλεθεάσεις των συνεντεύξεων που έχει παραχωρήσει ως τώρα

«Γκελ» φαίνεται ότι έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στις μέχρι τώρα τέσσερις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχει δώσει, σε κεντρικά δελτία ειδήσεων (Star, Alpha) και εκπομπές («Πρωταγωνιστές»,Alpha και «Ενώπιος Ενωπίω», ΑΝΤ1).

Ο κύκλος εμφανίσεων του νέου προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης άνοιξε με τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Μάρα Ζαχαρέα στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 28 Σεπτεμβρίου.

Εκείνο το κεντρικό δελτίο

του Star, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen,  αποτέλεσε επιλογή για 475.000 τηλεθεατές και ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση από κάθε άλλο της ίδια τυπολογίας. Ήταν δε ανάμεσα στα 10 δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας (5η θέση).


Λίγες ημέρες αργότερα (5 Οκτωβρίου) μεταδόθηκε συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη από τον Alpha στο πλαίσιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αν και σε προχωρημένη ώρα προγραμματισμένη η εκπομπή (άρχισε 13 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε 21 λεπτά μετά τη 01.00) συγκέντρωσε την προσοχή 219.000 τηλεθεατών ( ή 2,2% τηλεθέαση).

Μεταμεσονύχτια επίσης ήταν και η μετάδοση της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μέσα Νοεμβρίου (16/11).

Η εκπομπή αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα της συνήθειας τηλεθέασης που θέλει να σημειώνεται κατακόρυφη πτώση του δείκτη από τα μεσάνυχτα κι έπειτα εξαιτίας της αποχώρησης των τηλεθεατών.

Η δυναμική της εκπομπής αποτέλεσε την κορύφωση της ημερήσιας απόδοσης του σταθμού, με βάση τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Ο δείκτης τηλεθέασης διαμορφώθηκε στο 2,5% ποσοστό που «μεταφράζεται» σε 330.00 τηλεθεατές. Για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής, θεωρείται αξιοσημείωτος ο αριθμός εκείνων που ξενύχτησαν.

Στην αρχή της εβδομάδας (4/12) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Alpha. Με τις μετρήσεις της εταιρείας ερευνών και μετρήσεων τηλεθέασης η εκπομπή είχε μέση τηλεθέαση 4,7%, ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί σε 472.687 τηλεθεατές.

Ενδιαφέρον έχει το στοιχείο εκείνο σύμφωνα με το οποίο το επίμαχο δελτίο του σταθμού φαίνεται ότι παρακολούθησαν περί τους 10.500 τηλεθεατές 4 έως 17 ετών, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen, δεδομένου ότι οι ενήλικες τηλεθεατές (οι άνω των 18 δηλαδή) ήταν 462.146.

Διαβάστε επίσης:

Θετικά υποδέχτηκε ο τουρκικός τύπος την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα – «Καθοριστική συνάντηση μετά από έξι χρόνια»

Bob Marley: One Love – Η βιογραφική ταινία για τον «ξυπόλητο άγιο» της Τζαμάικα (Videos)

Ρωσία: Πήγε στο σχολείο με καραμπίνα, εκτέλεσε τη συμμαθήτριά της και αυτοκτόνησε (videos/photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανου Κασσελάκη –,stefanou kasselaki –