Το teaser του «The Crown» αποκαλύπτει τη Σιδηρά Κυρία και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

ΚΟΣΜΟΣ

 

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser της νέας σεζόν «The Crown», στην οποία η Τζίλιαν Άντερσον υποδύεται την Μάργαρετ Θάτσερ και η Έμα Κορίν την Νταϊάνα.

Η «αλήθεια είναι εκεί έξω», όπως και το ταλέντο της Τζίλιαν Άντερσον! Όσοι/-ες ανυπομονείτε, λοιπόν, να δείτε την αγαπημένη πράκτορα Σκάλι να αναλαμβάνει πρωθυπουργικά καθήκοντα στον τέταρτο κύκλο «The Crown» δεν έχετε παρά να περιμένετε ως τις 15 Νοεμβρίου.

 

Όπως αναφέρει το cinemagazine, στο πρώτο teaser, το Netflix

δίνει μερικά ψήγματα (teaser άλλωστε) της μεταμόρφωσης της Άντερσον, καθώς και της εμφάνισης της Έμα Κόριν («Pennyworth») στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πριν λίγες μέρες, η παραγωγή του «The Crown» ανακοίνωσε πως η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι («Tenet») θα ερμηνεύσει την λαοφιλή Πριγκίπισσα στις δυο επόμενες σεζόν.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω στο καστ και την ομάδα του "The Crown" και έχω την ευκαιρία να ενσαρκώσω μια τόσο περίπλοκη και αμφιλεγόμενη γυναίκα», είχε δηλώσει η Άντερσον. «Η Θάτσερ ήταν αδιαμφισβήτηταν δεινή, αλλά θα μου άρεσε πολύ να διερευνήσω κάτω από την επιφάνεια και, ας τολμήσω να το πω, να ερωτευτώ την εμβληματική φυσιογνωμία που είτε αγαπάς είτε απεχθάνεσαι, όρισε μια εποχή».

Γεννημένη στο Σικάγο, η Αμερικανο-βρετανή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει ως τόπο κατοικίας της το Λονδίνο κι εμπλέκεται κυρίως σε βρετανικές παραγωγές (κινηματογραφικές και θεατρικές). Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Emmy και δυο SAG για το ρόλο της πράκτορας Σκάλι στα θρυλικά «X-Files», η Άντερσον έχει συνεργαστεί με τον Τέρενς Ντέιβις στο υπέροχο «The House of Mirth», έκανε δυναμικό τηλεοπτικο comeback με την αστυνομική σειρά «The Fall» (και συμπρωταγωνιστή τον Κο Γκρέι - Τζέιμι Ντόρναν), υπήρξε υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Λόρενς Ολίβιε ως σαρωτική Μπλανς Ντιμπουά στην παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας «Λεωφορείο ο Πόθος» και πρόσφατα επανήλθε με το «Sex Education» του Netflix.

 

ηθοποιόςΆντερσονσειράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα