Το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης δυο μοτοσικλετιστών που δημοσίευσε η μητέρα ενός των θυμάτων

ΚΟΣΜΟΣ

Η μητέρα ενός 22χρονου μοτοσικλετιστή που πέθανε σε μια μετωπική σύγκρουση δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του γιου της, ως μια προειδοποίηση προς άλλους μοτοσικλετιστές.

Η Μπέβερλι Κλαρκ, μητέρα του Λιούις Κλάρκ που πέθανε στις 30 Αυγούστου του 2015 στο νησί Μαν του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε: «τα χέρια μου πονούσαν από το να κρατάω το μωρό μου κάθε μέρα».

Μια κάμερα πάνω σε μοτοσικλέτα που βρισκόταν πιο πίσω βιντεοσκόπησε

την στιγμή που ο κ. Κλαρκ, από το Πόντεφρακτ του Δυτικου Γιόρκσαϊρ, πέθανε στην τραγική σύγκρουση.

Η μητέρα πρόσθεσε: «Έχεις ποτέ βρεθεί να οδηγείς σε ένα βουνό - νιώθωντας ελεύθερος μόνο εσύ και η μηχανή σου; Αυτό ήταν που έκανε και ο γιος μου ο Λιούις όταν σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα».

Ένας Γερμανός μοτοσικλετιστής, επίσης νεκρός από το δυστύχημα, επιχειρούσε προσπέραση όταν οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν και τυλίχτικαν στις φλόγες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κ. Κλαρκ δήλωσε: «Δεν έτρεχε ή έκανε κόντρες, δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ ούτε ναρκωτικά. Γύρισε σπίτι σιωπηλός, πληγωμένος, και νεκρός. Ο γιος μου, 22 χρονών, γύρισε σπίτι μέσα σε φέρετρο».

«Σκέψου τους ανθρώπους που αγαπάς και που θα αφήσεις πίσω σου την επόμενη φορά που θα κάνεις μια επικίνδυνη ή απρόσεκτη κίνηση», δήλωσε η κ. Κλαρκ.

μοτοσικλέτεςσύγκρουσηδυστύχημαμητέραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα