Το συγκινητικό μήνυμα της 12χρονης κόρης του Κρις Κoρνέλ για τον θάνατό του

ΚΟΣΜΟΣ

Στις 17 Μαΐου, ο Κρις Κορνέλ έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ντιτρόιτ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο τραγουδιστής κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας του.

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, η κόρη του έγραψε ένα μήνυμα που, μάλιστα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του Κρις Κορνέλ στο Facebook. Μεταξύ άλλων, η 12χρονη

γράφει τα εξής:

Aγαπημένε μου μπαμπά,

Το πρώτο που θέλω να πω είναι πόσο πολύ «Σ’αγαπώ» και πόσα πολλά σημαίνεις για μένα. Είσαι το είδωλό μου, κάποιος που πάντα θαύμαζα. Ησουν πάντα εκεί για μένα. Με προχωρούσες πάντα μπροστά και ακόμα το κάνεις. Κάθε φορά που κλαίω ή αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο, ακούω τη φωνή σου. «Μην κάθεσαι να στενοχωριέσαι φιστίκι. Το να στενοχωριέσαι είναι χάσιμο χρόνου». Kάθε φορά που ερχόσουν στο σπίτι από το τουρ σου, περνούσες πολλές ώρες μαζί μας, ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένος ήσουν, ήμουν μαζί μας. Kάθε φορά που ήμουν άρρωστη, με φρόντιζες. Θα με αγκάλιαζες, θα με φιλούσες. Θα ήσουν όλο το βράδυ ξύπνιος για να βεβαιωθείς ότι έπεσε ο πυρετός μου. Οταν άνοιγα τα μάτια μου και σε έβλεπα, ένιωθα καλύτερα. (...) Σ’αγαπώ και μου λείπεις, μπαμπά...»

Κρις ΚορνέλθάνατοςκόρηγράμμααφιέρωσηανάρτησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα