Το «ρεσάλτο» των ειδικών δυνάμεων του λιμενικού στο πλοίο «HADDAD 1» που μετέφερε βαρύ οπλισμό (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η επιχείρηση ελέγχου από τους άνδρες των ειδικών αποστολών, του φορτηγού πλοίου «Haddad 1», που έχει αγκυροβολήσει από τα ξημερώματα της Τετάρτης στο λιμάνι του Ηρακλείου και το οποίο μετέφερε κοντέινερ με βαρύ οπλισμό.

Η ειδική ομάδα κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό πλοίο με την σταδιακή αποκάλυψη του φορτίου του να επιβεβαιώνει τις υποψίες σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr για την ύπαρξη οπλισμού-μαμούθ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων δεν πίστευαν στα μάτια τους, με

το περιεχόμενο των κοντέινερ που όπως φαίνεται κρύβουν "βαρύ" πολεμικό υλικό !

Μόλις άρχισαν να αποσφραγίζουν τα τεράστια κοντέινερ εντόπισαν παλέτες με χιλιάδες σφαίρες, κυνηγετικά όπλα και άλλα αποθέματα στρατιωτικού υλικού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την καταμέτρηση έχει προκύψει στο ένα κοντέινερ βρέθηκαν περίπου ... 500.000 σφαίρες των 9 χιλιοστών ενώ συνεχίζεται αργά αλλά σταθερά η καταμέτρηση των παράνομων κυνηγετικών όπλων που και αυτά προσδιορίζονται σε ... χιλιάδες !

Υπενθυμίζεται ότι στα χαρτιά του είχε δηλώσει εμπόρευμα με πλαστικά. Το πλήρωμα του πλοίου αποτελούνταν από υπηκόους Συρίας, Αιγύπτου και Ινδίας.

Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη από το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει ότι το πλοίο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, το πρωί της Τρίτης, στη θαλάσσια περιοχή 20ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Προερχόταν από το λιμάνι Αλεξανδρέττας (ISKENDERUN) Τουρκίας και είχε προορισμό τη Λιβύη.

Δείτε το βίντεο:

πλοίοHADDAD 1Ηράκλειοβαρύς οπλισμόςειδικές δυνάμειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα