Το «ραντεβού» της Μαρέβας Μητσοτάκη με συζύγους και συντρόφους βουλευτών και υπουργών της ΝΔ (Photos)

Πολιτική

 

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη με τις συζύγους και συντρόφους βουλευτών και υπουργών της ΝΔ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχτηκε τις συζύγους και τις συντρόφους υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης και τους χάρισε το γούρι του brand της Zeus+Dione για το 2020, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου.

Φωτογραφία από τη συνάντηση ανήρτησε στο Instagram,

η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, η οποία έγραψε: «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας!».

    
View this post on Instagram         

Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών . Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας!

A post shared by Kalliopi(Popi) Kalaitzi GR (@popikalaitzi) on Dec 9, 2019 at 7:17am PST

Φωτογραφία ανήρτησε και η Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου, η οποία έγραψε: «Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό από τη δική μας δυναμική και ευγενική Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, ευχαριστούμε».

    
View this post on Instagram         

Christmas lunch by our dynamic and kind First Lady of Greece, Mrs @marevagrabowskimitsotaki thank you! #Christmas #memory 

A post shared by elizabeth katsamaki (@ekatsamaki) on Dec 9, 2019 at 7:08am PST

«Ευχαριστώ» στη Μαρέβα Μητσοτάκη είπε η σύζυγος του βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα, Ζωή Καλαντζή.

    
View this post on Instagram         

Many thanks @marevagrabowskimitsotaki for your special hospitality 

A post shared by Zoe Kalantzi Cheimara (@zoekalantzi) on Dec 9, 2019 at 8:09am PST

Τέλος, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία από το τραπέζι δίπλα στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star και σύζυγό του Θοδωρή Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα.

Μαρέβα ΜητσοτάκησύζυγοισύντροφοιΝέα ΔημοκρατίαΒουλευτέςυπουργοίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα