Το Ποτάμι κατά Καμμένου και Δούρου για τις παρελάσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μόνο οι χλαμύδες και το χουντικό κιτς των συνταγματαρχών θα λείπουν από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που οραματίστηκε ο υπουργός Αμύνης. Το “όραμα” του γνωστού εθνολαϊκιστή αρχηγού των ΑΝΕΛ προσυπέγραψε με ανεξήγητη(;) ευκολία η αρμόδια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου», σημειώνει το Ποτάμι σε ανακοίνωση του, αναφέροντας παράλληλα ότι «η ελπίδα δεν έρχεται με πολυδάπανες στρατιωτικές παρελάσεις».

Όπως αναφέρεται

«από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι χαρακτήρισε ως επικίνδυνη γελοιότητα κάθε προσπάθεια “εξύψωσης του λαϊκού φρονήματος” με στρατιωτικές μπάντες που θα παίζουν εναλλάξ εμβατήρια και δημοτικά. Αυτή την ανιστόρητη επίδειξη την πλήρωσαν για δεκαετίες οι Έλληνες και η κοινωνία μας».

«Μετά το πέρας των εκδηλώσεων περιμένουμε τόσο από την κυρία Δούρου όσο και από τον κ.Καμμένο αναλυτικό οικονομικό απολογισμό. Να δούμε δηλαδή πόσα λεφτά σπαταλήθηκαν σε περιόδους “ανθρωπιστικής κρίσης” από την περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Αμύνης για τις εθνικιστικές παράτες», καταλήγουν στην ανακοίνωση τους οι Εθελοντές των Τομέων Παιδείας και Πολιτισμού του Ποταμιού.

Χρήματα αντί στεφάνου

Αντί στεφάνου, όπως συνηθίζεται στις εθνικές επετείους, οι τοπικές του Ποταμιού αποφάσισαν να προσφέρουν χρήματα σε ιδρύματα. «Ελεύθεροι και Πολιορκημένοι ποτέ ξανά. Στην εθνική αυτή εορτή το Ποτάμι θα τιμήσει και τους ήρωες που αγωνίζονται κάθε στιγμή για τον συνάνθρωπο», όπως αναφέρεται.

Μεταξύ άλλων, το Ποτάμι Αχαΐας θα προσφέρει χρήματα στην Κιβωτό Αγάπης (Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών), το Ποτάμι Κεφαλονιάς θα ενισχύσει το Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης, η Συντονιστική Επιτροπή Κυκλάδων του Ποταμιού αντί για στεφάνι θα ενισχύσει οικονομικά την Στέγη Ανηλίκων.

ποτάμιΔούρουΚαμμένοςπαρελάσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα