Το πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον στο Τάτλερ προκαλεί έντονες αντιδράσεις – «Πλάκα μας κάνετε;»

Ένα ολοκαίνουργιο πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει προκαλέσει σφοδρή κριτική από τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι «δεν της μοιάζει σε τίποτα».

Ο πίνακας της Κέιτ πρόκειται να εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler προς τιμήν της «δύναμης και του θάρρους» της. Είναι της καλλιτέχνιδας Hannah Uzor, η οποία εμπνεύστηκε από το βίντεο με το οποίο η Κέιτ απευθύνθηκε στο έθνος προκειμένου να ενημερώσει για τη διάγνωση καρκίνου.

Το πορτρέτο απαθανατίζει την πριγκίπισσα στο πρώτο κρατικό συμπόσιο της βασιλείας του Καρόλου το 2022 κατά

τη διάρκεια κρατικής αντιπροσωπείας από τη Νότια Αφρική.

British-Zambian artist Hannah Uzor was royally unfazed by the prospect of her latest commission – a painting of the Princess of Wales for the cover of Tatler’s July 2024 issue https://t.co/ztylcAiniw pic.twitter.com/ahixFL0MVm

— Tatler (@Tatlermagazine) May 22, 2024

Πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο αμφισβήτησαν κάθε ομοιότητα με την Κέιτ. Ένας έγραψε: «Δεν μοιάζει καθόλου με την Catherine. Αν δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια μπορεί να είναι»

Ένας άλλος είπε: «Συγγνώμη, όσο κι αν μου αρέσει που έχετε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο εξώφυλλο, δεν μοιάζει σε τίποτα». Κάποιος ρώτησε: «Αν είναι ένα πορτρέτο της Κέιτ, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της μοιάζει;» Ένας άλλος θορυβήθηκε: «Πλάκα μου κάνεις;». Ενώ άλλος θαυμαστής έγραψε: «Ξέρω ότι η τέχνη είναι υποκειμενική, αλλά δεν μοιάζει σε τίποτα με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας».

The July cover of the Princess of Wales is the latest in a series of portraits commissioned by Tatler. Each has heralded a new era within the Royal Family, celebrating the strength and dignity of those dedicating their life to public duty https://t.co/AyxCT262tY pic.twitter.com/M6K44s60GJ

— Tatler (@Tatlermagazine) May 22, 2024

Η καλλιτέχνιδα εξέφρασε τον θαυμασμό της για την πριγκίπισσα, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. «Έχει ανταποκριθεί πραγματικά στον ρόλο της – γεννήθηκε για αυτό. Φέρει τέτοια αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη», είπε η Uzor.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Ρόκκος: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι» (Video)

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «And Just Like That» – Οι πρώτες φωτογραφίες (Video/Photos)

Λίντσεϊ Λόχαν: Στη Μύκονο η Χολιγουντιανή σταρ! (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον, Τάτλερ, – Πλάκα,keit mintleton, tatler, – plaka