Το παρασκήνιο πίσω από την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που θα δώσει ο Δανέλλης

Πολιτική

Ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε στο «τελεσίγραφο» του Σταύρου Θεοδωράκη που έληγε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την στάση του ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η απάντηση του βουλευτή ήταν ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα. Η κίνηση του Σπύρου Δανέλλη, θα πρέπει να θεωρείται αναμενόμενη, καθώς είναι αρκετός ο καιρός που ο βουλευτής «Του Ποταμιού» ήταν εδώ και καιρό ξένο σώμα με

τον ίδιο να κοιτάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Δανέλλη, πέραν της στήριξης του στην κυβέρνηση να ενταχθεί και στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, είτε τώρα είτε μετεκλογικά.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με καλό μάτι την ένταξη του κ. Δανέλλη στην Κ.Ο του κόμματος, ενώ όπως μαθαίνει το «Π» δεν αποκλείεται ο κ. Δανέλλης να είναι και υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος και να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά έδρανα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει σήμερα στη Βουλή την διαγραφή του βουλευτή του από την ΚΟ του Ποταμιού. «Είναι προφανές ότι έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος» ανέφεραν στελέχη κοντά στον Στ. Θεοδωράκη.

«Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πέσει εξαιτίας τη συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές με διακύβευμα τη συμφωνία των Πρεσπών», είχε δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό News 2/47 ο κ. Δανέλλης πριν μία εβδομάδα στο News 24|7.

Mετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση, «κλείδωσαν» οι 151 βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην πρόταση που θα καταθέσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πλέον τα όποια ερωτήματα αφορούν την πλειοψηφία της συμφωνίας Πρεσπών, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν, ότι σε αυτήν την ψηφοφορία ο αριθμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Σπύρος ΔανέλληςΚυβέρνησηΣΥΡΙΖΑψήφο εμπιστοσύνηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα