Το έξυπνο τρικ αεροσυνοδού για να σταματήσει να κλαίει μωρό σε δευτερόλεπτα άφησε άναυδους τους γονείς (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Συχνά οι γονείς αγχώνονται όταν παίρνουν μαζί τους το παιδί τους για τις οικογενειακές τους διακοπές, ειδικότερα στις αεροπορικές πτήσεις.

Κάποια παιδιά συμπεριφέρονται καλά στο αεροπλάνο, ενώ άλλα κάνουν απίστευτη φασαρία φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους γονείς τους καθώς ενοχλούν τους άλλους επιβάτες.

Υπάρχουν διάφορες συμβουλές και κόλπα για να βοηθήσετε το παιδί σας να σταματήσει να κλαίει. Ωστόσο, ένας αεροσυνοδός χρησιμοποίησε ένα τρικ που έπιασε αμέσως.

Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Ορλάντο στο Πίτσμπουργκ η επιβάτης των Southwest Airlines, Carrie Jaboor, είδε μια μαμά να προσπαθεί να κάνει την ενός έτους κόρη της να σταματήσει να κλαίει.

Όπως ανέφερε, «η μητέρα έδειχνε πολύ αγχωμένη και απλά την λυπήθηκα γιατί δεν βοηθούσε τίποτα το μικρό της κοριτσάκι να σταματήσει.

«Όταν είδα ότι τον αεροσυνοδό να της ζητάει να πάει προς τα πίσω, θα μπορούσα να πω ότι η μητέρα (και εγώ) σκέφτηκε ότι θα έμπαινε σε μπελάδες.

Αλλά όταν γύρισε, είδα ότι το πλήρωμα είχε πραγματικά ένα πολύ έξυπνο κόλπο κρυμμένο στα μανίκια τους. Κοίταξα πίσω και είδα τον αεροσυνοδό να κάνει φούσκες για το κοριτσάκι μέχρι να σταματήσει να κλαίει.

Υπάρχουν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο».

Το πλήρωμα επίσης έδωσε έναν μαντίλι στη μαμά, καθώς ήταν αναστατωμένη από το όλο περιστατικό.

αεροσυνοδόςμωρόπτήσηαεροπλάνομητέραγονείςκλάμαφασαρίακόλποHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Photo,