Το ΕΣΥ ταλανίζει τη ΝΔ – Ποιο πρόσωπο θέλει για την αναμόρφωσή του

Αν υπάρχει ένα θέμα που φαίνεται να απασχολεί την ΝΔ εν οψη της επόμενης Κυριακής είναι το θέμα της υγείας καθώς υπάρχει μία αντικειμενική αλήθεια. Οι πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά τα νοσοκομεία αντιλαμβάνονται ότι δεν πρόκειται για ένα ακόμα αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για την πραγματικότητα.

Οι πληροφορίες λένε ότι στις κυλιόμενες μετρήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου το θέμα της υγείας εμφανίζεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πολιτών, ενω παράλληλα οι ψηφοφόροι

εμφανίζονται προβληματισμένοι από την κατάσταση που υπάρχει στα νοσοκομεία.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του χθες αναφερόμενος στα θέματα της υγείας μίλησε για «fake news του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ισχυρίζονται ότι θέλουμε να ιδιωτικοποιήσουμε την «Υγεία » ενώ είπε ότι «είναι αστείοι οι ισχυρισμοί για ασύδοτη κυβέρνηση της ΝΔ». Ειδικά όταν αυτό ακούγεται από το ΠΑΣΟΚ το οποίο κυβέρνησε πολλές φορές με ποσοστά πολύ υψηλότερα του 40%».

Η αλήθεια είναι πάντως ότι -σύμφωνα με πληροφορίες – ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει στην επόμενη κυβέρνηση να αναζητήσει ένα πρόσωπο -καμικάζι που θα μπορεί να αναμορφώσει το Eθνικό Σύστημα Υγείας καθώς και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι στον τομέα αυτό υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Το πρόσωπο αυτό θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο οποίος δεν συμμετείχε στην προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα καθώς παρά τα όποια προβλήματα είχαν υπήρχαν στο παρελθόν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης θεωρεί ότι ο πρώην υπουργός είναι πολύ συστηματικός και μπορεί να φέρει αποτελέσματα στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Πάντως ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε χθες επιφυλακτικός να μιλήσει για την κυβέρνηση που θα δημιουργήσει μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Έχουμε πέντε μέρες ακόμα προεκλογικής περιόδου. Έχουμε εκλογές την επόμενη Κυριακή, δεν κάνω καμία συζήτηση…» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του και δεν παρέλειψε να στείλει εκ νέου ένα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος λέγοντας ότι «όσοι ήδη φαντάζονται τους εαυτούς τους Υπουργούς από τώρα και ενδεχομένως να προεξοφλούν συγκεκριμένα Υπουργεία και μπορεί ενδεχομένως να ράβουν και κοστούμια, τους θυμίζω ότι τα κοστούμια μπορεί να είναι χρήσιμα και για γάμους, για βαφτίσια».

Η προσήλωσή μου αυτή τη στιγμή είναι η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση εν όψει των εκλογών της επόμενης Κυριακής είπε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Γκρεμίζουμε το ρουσφέτι και το πελατειακό κράτος της ΝΔ» (Video)

Έρευνα της Κάπα Research: Στο μικροσκόπιο οι millennials και η Gen Ζ

Μητσοτάκης από Ιωάννινα: Η χώρα έχει σύνορα στον αέρα, στη θάλασσα, στην ξηρά

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΣΥ, ΝΔ – Ποιο,esy, nd – poio