Το δημόσιο "ευχαριστώ" των εργαζομένων στο SBC

MEDIA

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του οικονομικού καναλιού SBC με αφορμή την απόφαση που έλαβε το τμήμα ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία οδηγεί δεκάδες εργαζόμενους πίσω στην εργασία τους, ευχαριστεί δημόσια την ΓΣΕΕ, το σύνολο των συνδικαλιστικών φορέων, των ενώσεων, των πολιτικών κομμάτων, των συλλογικοτήτων, των πολιτών που της συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές.

Αισθάνεται

την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά, τον Γ.Γ. Επικοινωνίας και ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο για τις ουσιαστικές προσπάθειές τους να διασφαλισθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ευχαριστεί ακόμη την ιδιοκτησία του SBC για τη δέσμευσή της να διασφαλίσει τον ίδιο αριθμό θέσεων εργαζομένων και το σύνολο των συναδέλφων, ανεξάρτητων δημοσιογράφων, αλλά και τους bloggers που βοήθησαν να δημοσιοποιηθεί ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων του SBC.

Το SBC θα λειτουργήσει πλήρες δημοσιογραφικό πρόγραμμα, το οποίο θα αναμεταδίδεται από την Δευτέρα 24 Αυγούστου και από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα επιτρέπει ο νόμος.

εργαζόμενοιSBCευχαριστίεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα