Το «True Detective 2» κάνει πρεμιέρα - Νέα τρέιλερ (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «True Detective». Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 21 Ιουνίου από το Αμερικανικό κανάλι HBO.

Στα δύο νέα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, η διαπλοκή φαίνεται να κυβερνά και τις δύο πλευρές.

Η

υπόθεση θέλει τον Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχο μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, να βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ότι είχαν αρχικά φανταστεί. Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο.

Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Βινς Βον και Τέιλορ Κιτς.

Δείτε τα τρέιλερ:

True Detective 2τρέιλερπρεμιέραHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα