«Το Mega χρωστάει 1.200.000 ευρώ στις ενώσεις ηθοποιών-σκηνοθετών μόνο για τα δικαιώματα» (Video)

MEDIA

Εξακόσιες χιλιάδες ευρώ στον οργανισμό σκηνοθετών και 600.000 ευρώ στις ενώσεις των ηθοποιών χρωστάει το Mega, σύμφωνα με τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. Και αυτά όπως αναφέρει αφορούν μόνο τα δικαιώματα και όχι τις πρωτότυπες εργασίες.

Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε τα χρήματα που παίρνει ο ίδιος και η φίλη του Άβα Γαλανοπούλου από τις επαναλήψεις.

«Παίρνω ένα ευρώ, μισό, ανάλογα την ώρα που παίζεται. Τίποτα, από το MEGA που κλείνει. Δυόμισι χρόνια το MEGA δεν μας έδωσε

τίποτα και παίζει αενάως τα σίριαλ. Να σας πω το παράδειγμα της φίλης μου της Άβας Γαλανοπούλου. Επί δύο χρόνια παίζει μόνο στο MEGA. Δεν παίρνει τίποτα. Αυτό είναι ηθικό; Σε ποια λογική βασίζεται πως το προϊόν μας που είναι τα σίριαλ που φτιάξαμε μπορεί κάποιος ανενόχλητα να τα παίζει, να μην μπορώ να του κάνω ούτε ασφαλιστικά μέτρα και αυτός να βγάζει χρήματα από αυτό. Γιατί οι διαφημίσεις παίζουν στο MEGA. Δεν είναι χωρίς διαφημίσεις».

Αναφερόμενος στο ποσό που χρωστάει το κανάλι της Μεσογείων στις ενώσεις ηθοποιών και σκηνοθετών αναφέρει: «Το ακριβές ποσό δεν μπορώ να το υπολογίσω γιατί κάθε μέρα που περνάει αυξάνεται. Επειδή είμαι και στον οργανισμό των σκηνοθετών και των ηθοποιών, νομίζω ότι χρωστάει 600.000 ευρώ στο καθένα. Αυτά χρωστάει ως προς τα δικαιώματα, άλλο τι χρωστάει προς τις πρωτότυπες εργασίες.»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκφράζει, μάλιστα, τη δυσαρέσκεια του για τις αέναες επαναλήψεις των σίριαλ.«Το φάγαμε στην μάπα. Πόσο ακόμα θα βλέπουμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Μας βαριούνται και κάποια στιγμή. Μπορεί να αρέσει αυτό, αλλά είναι και βαρετό ταυτόχρονα».

Πηγή: zappit.gr

Σπύρος ΜπιμπίλαςMegaοργανισμός σκηνοθετώνοργανισμός ηθοποιώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα