Τήνος: Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον 52χρονο αγιογράφο (Photos)

Πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία της Τήνου αποχαιρέτησε τον 52χρονο αγιογράφο που το μεσημέρι της Κυριακής (10/4) πυροβολήθηκε από τον 90χρονο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε λίγο μετά τη 13:00, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, με τραγική φιγούρα την μητέρα του η οποία, είδε τον αγαπημένο της γιο να «φεύγει» με τόσο ξαφνικό και άγριο τρόπο από τις σφαίρες του ηλικιωμένου γείτονα του.

Τον τελευταίο χαιρετισμό απηύθυναν στο θύμα, συγγενείς, φίλοι αλλά και μαθητές από τη Σχολή Αγιογραφίας

που διηύθυνε o 52χρονος.

Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’, στον συγκινητικό του λόγο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα μετά από έναν τραγικό και αδόκητο θάνατο που μάλιστα διεδραματίσθη μόλις είχε τελειώσει η Θεία Λειτουργία, γύρω από τον νεκρό, εκτυλίσσεται μια αρχαία τραγωδία, κεντρικό πρόσωπο της οποίας είναι η μητέρα… Δεν ξέρω ποια είναι η λύσις των σημερινών παθημάτων. Όμως πρέπει να διατηρείται η πίστη στον Χριστό, η υπομονή και η πίστη στην Ανάσταση που θα εορτάσουμε σε μερικές ημέρες».

Διαβάστε επίσης

Η συγκλονιστική πορεία της Βαϊόλα Ντέιβις από τους κάδους απορριμάτων και τον αλκοολικό πατέρα, στην επιτυχία και τα Όσκαρ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ζητάω να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου – Δεν έχω κάνει τίποτα, η αλήθεια θα φανεί» (video)

«Νέος ΟΑΕΔ»: «Δουλειές Ξανά» τιμωρώντας τους ανέργους;

Keywords
Τυχαία Θέματα