Την... ΟΑΚΚΕ επικαλείται ο Ά. Γεωργιάδης για να «δείξει» τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνο για τον «Πίτσο»

Πολιτική

 

Κείμενο της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ) επικαλείται ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, για να υποστηρίξει ότι την ευθύνη για το κλείσιμο του εργοστασίου της «Πίτσος» στην Ελλάδα έχει κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάζει σύνδεσμο με τη σελίδα του ΟΑΚΚΕ στο διαδίκτυο, ο οποίος παραπέμπει σε κείμενο με τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΟΣ -Αλλά από κοντά και τα άλλα κόμματα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΟΣ -Αλλά από κοντά και τα άλλα κόμματα - Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ https://t.co/MUAKMhHBTS

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 15, 2020

Σημειώνεται ότι η ΟΑΚΚΕ είναι πολιτική οργάνωση μαρξιστικής - λενινιστικής - μαοϊστικής ιδεολογίας, στρατηγική της οποίας είναι η ανασυγκρότηση του παλιού επαναστατικού ΚΚΕ της περιόδου 1918-1956 (καθώς δεν θεωρεί το σημερινό ΚΚΕ πραγματικά κομμουνιστικό και του ασκεί σφοδρή κριτική, χαρακτηρίζοντάς το, όπως και όλα τα σοβιετόφιλα μετά το 1965 ονομαζόμενα ΚΚ, ως σοσιαλφασιστικό), στις νέες όμως συνθήκες και με εμπλουτισμένο το θεωρητικό οπλοστάσιο με την εμπειρία των τελευταίων 50 χρόνων και τον μαοϊσμό.

Η επανάσταση στην Ελλάδα κατά την ΟΑΚΚΕ θα έχει σοσιαλιστικό χαρακτήρα και αντιιμπεριαλιστική μορφή και θα εγκαθιδρύσει το πολιτικό καθεστώς της δικτατορίας του προλεταριάτου, ενώ το τακτικό μέτωπο μέσω του οποίου θα ηγηθεί το προλεταριάτο του πλατιού δημοκρατικού αντιφασιστικού κινήματος θα είναι το Αντιρώσικο Δημοκρατικό και Πατριωτικό Μέτωπο (ΑΔΗΠΑΜ).

ΓεωργιάδηςΠίτσοςΟΑΚΚΕΣΥΡΙΖΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα