Τηλεθέαση: Συνέχισε πρώτο το Mega αυξάνοντας την απόσταση από τον ανταγωνισμό (πίνακας)

«Καθαρή εικόνα» σχηματίστηκε από την κατανομή μεριδίων της πίτας τηλεθέασης της Πέμπτης με την έννοια ότι οι διαφορές στις δυναμικότητες των τηλεοπτικών σταθμών ήταν διακριτές, εν αντιθέσει με προηγούμενες ημέρες κατά τις οποίες συχνά είχε καταγράψει η Nielsen, μεγέθη καναλιών οριακά ισομεγέθη.

Βελτίωσε χθες το -ήδη υψηλό- μερίδιο του το Mega, διευρύνοντας κι άλλο το άνοιγμα της ψαλίδας με τον ανταγωνισμό, διαμορφώνοντας το σε άνω της μιας ποσοστιαίας μονάδας.

Το

δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι (14,1%) από την πίτα τηλεθέασης της Πέμπτης πέρασε στα «χέρια» του Alpha, από εκείνα του ΑΝΤ1, που το είχε την Τετάρτη και ήταν σε μέγεθος 13,5%.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε μερίδιο σχεδόν ίδιο με εκείνο που είχε ο Alpha μια ημέρα νωρίτερα και χθες αναδείχθηκε τρίτο στις τηλεπροτιμήσεις του κοινού.

Το Star επέστρεψε στην περιοχή των διψήφιων μεριδίων, ενώ ο Σκάι χωρίς το «Survivor» στο μενού του από την Τετάρτη στην Πέμπτη ελαττώθηκε κατά 3,7% και διαμορφώθηκε στο- μονοψήφιο- 8,9%.

Η ΕΡΤ1 πρόσθεσε στη δυναμική της μία ποσοστιαία μονάδα από τη μια ημέρα στην άλλη και το κομμάτι της είχε μέγεθος 5,9%. Του Open το μερίδιο υποχώρησε στο 3,8%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2. Το ένα κανάλι έχει- υποτίθεται -αναβαθμισμένο πρόγραμμα. Το άλλο έχει εκπομπές… βίνταζ, μόνον, από το αρχείο της ΕΡΤ. Αν και εντελώς διαφορετικά περιεχόμενα χθες τα μερίδια τους ελάχιστα διέφεραν και ίσως να δίνει αφορμή για προβληματισμό στα κεντρικά της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Στο 2,7% το μερίδιο του Μακεδονία TV, όσο ήταν και πριν από μία εβδομάδα, αλλά κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μεγαλύτερο από αυτός της Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης:

«Μεγάλη εικόνα»: Η πραγματικότητα και η μυθοπλασία του «Famagusta» για τους αγνοούμενους από δύο σημαντικές γυναίκες (Photos)

Condé Nast: Απεργιακή κινητοποίηση εξαιτίας απολύσεων στις εκδόσεις του διεθνούς Ομίλου

Πέθανε η δημοσιογράφος Φανή Πετραλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα