Τηλεθέαση: Στα «χαμηλά» λόγω… διακοπών – Σκληρές οι κόντρες μεταξύ καναλιών (πίνακες)

Με τηλεθέαση κάτω του 5% διαμορφώνεται αυτή την περίοδο ο κατάλογος της Nielsen με τα «καλύτερα» κάθε ημέρας από τα προγράμματα των καναλιών.

Οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου», «Είσαι το ταίρι μου» έχουν μια σαφή προτίμηση μεταξύ των προγραμμάτων σε επανάληψη, παραμένουν επίσης σταθερή αξία οι ελληνικές ταινίες ακόμα και οι καλτ της δεκαετίας του ’80 που προβάλλει ο Alpha.

Πιένες,

τηρουμένων των αναλογιών, γνωρίζουν και τα επεισόδια της μυθοπλαστικής σειράς ριάλιτι «Οικογενειακές ιστορίες».

Το Σάββατο τρείς στις δέκα επιλογές ήταν ελληνικές ταινίες. Την Κυριακή πάλι, όσοι ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις διαμοιράστηκαν στα επαναληπτικά επεισόδια ελληνικών σειρών μυθοπλασίας.

Και η κόντρα μεταξύ των καναλιών παραμένει. Στις δύο ημέρες του ΠΣΚ επικράτησε ο Alpha, με το Mega να «κερδίζει» το Σάββατο.

Όλα μαζί τα κανάλια αθροίζουν μερίδιο λίγο πάνω από το 71% από την πίτα τηλεθέασης που σημαίνει ότι μερίδιο περί το 30% κατευθύνεται στα αποκαλούμενα «Others» της Nielsen στα οποία η εταιρεία μετρήσεων τηλεθέασης υπολογίζει «μικτά» την δυναμική των καναλιών τοπικής–περιφερειακής εμβέλειας, παρακολούθηση βίντεο (ποιος να βλέπει άραγε βιντεοκασέτες;) και dvd.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αυτιάς: Πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου με το «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ (video)

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του επιφανούς αστροφυσικού Διονύση Σιμόπουλου (photos)

ΣΚΑΪ: Φλερτ, αγάπη και δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο «Love island» (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα