Τηλεθέαση Ρίο- Αντίρριο

Ίσως είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις κινητικότητας τηλεθεατών, η χθεσινή κατανομή μεριδίων τηλεθέασης στα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Το Mega συγκέντρωσε την Πέμπτη (6/10) το εντυπωσιακό 17,8% αυξάνοντας το μερίδιο του κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη ημέρα. Εντυπωσιακό είναι ότι φαίνεται πρόσθεσε τηλεθεατές, χωρις να «κόψει» από τον ανταγωνισμό.

Ο Alpha, δηλαδή, είχε χθες μερίδιο 15,3% και προχθες 15,7%. Περισσότερο μοιάζει

να επηρεάστηκαν άλλα κανάλια. Για παράδειγμα το κομμάτι του ΑΝΤ1 ήταν στο 12,3% έναντι του 13,7% της Τέταρτης, του Star ήταν 8,8% από 10%, η ΕΡΤ1 πήγε στο 5,1% από 5,5% και το Open «έπεσε» στο 4,4% από το 5,1% που κατάφερε την Τετάρτη.

Στην κόντρα των δύο (Mega- Alpha, διαβάζεται και αντιστρόφως) μέτρησε χθες, συνδυαστικά με την πλοκή, η διάρκεια της σειράς «Η γη της ελιάς». Διότι προχθές το Mega είχε Champions League και το επεισόδιο της σειράς ήταν ημίωρης διάρκειας. Ενώ χθες, εκεί που έπεφταν τίτλοι τέλους στο «Σασμό», η ιστορία στη «Γη της ελιάς» τράβηξε κι άλλο, περι τη 01.30 τη νύχτα.

Κατά τα λοιπά κράτησε κόσμο στον ΑΝΤ1 το «Ενώπιος Ενωπίω» με την Άντζελα Γκερέκου στην πρώτη για τη σεζόν εκπομπή, την προσοχή αρκετών τράβηξαν οι «Πρωταγωνιστές», επίσης στην πρεμιέρα τους, με το αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη, ενώ στον Σκάι η ξένη αστυνομική σειρά «FBI» φαίνεται να είχε καλύτερη τηλεθέαση από το «Love island», που προηγείτο ως προς την ώρα μετάδοσης.

Στο Open, κορυφές ήταν για τα δεδομένα του σταθμού το μεσημεριανό δελτίο, η καθημερινή σειρά «Έρωτας φυγάς», ενώ σταθερότητα έδειξε το κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Διαβάστε επίσης:

Πεντοζάλη στο Τουίτερ από τη συμμετοχή του Γεροντιδάκη στη σειρά «Σασμός»

Ραδιόφωνο: Χορός εκατομμυρίων δευτερολέπτων διαφήμισης – Καλύτερη η «εικόνα» σε σχέση με το περσινό οκτάμηνο

ΑΝΤ1: Τέλος ο «Εκατομμυριούχος», αλλά μέχρι την άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα