Τηλεθέαση ΠΣΚ: Ριάλιτι- μυθοπλασία: 0-1

Για πρώτη φορά έπειτα από καιρό, λόγω εορτών, εμφανίστηκαν διψήφια ποσοστά τηλεθέασης σε πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

H καταγραφή εντοπίζεται την Κυριακή. Αποτέλεσε προανάκρουσμα για ό,τι έπεται. «Survivor all star» και «Η γη της ελιάς» αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά. Διότι μέχρι τώρα το ριάλιτι του Σκάι είχε «απέναντι» του επαναλήψεις σειρών, ή ελληνικές και ξένες ταινίες.

Στην πρώτη αναμέτρηση επικράτησε η σειρά μυθοπλασίας του Mega. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 0,3%

ή μόλις 23.000 τηλεθεατές. Με ένα μόνον πρόγραμμα «απέναντι» του το ριάλιτι είδε τη δυναμικότητα του να διαμορφώνεται στο 11,2%. Την περασμένη Τετάρτη είχε 11,9% τηλεθέαση και την προπερασμένη Κυριακή, οπότε και άρχισε είχε καταφέρει 15,6%.

Το Σάββατο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας. Ισοβάθμησε ως προς την τηλεθέαση το μουσικό σόου «The voice» πλην όμως δεν το είδαν όσοι ακριβώς επέλεξαν τις βραδινές ειδήσεις του καναλιού για την ενημέρωσή τους.

Αν ο Σκάι κατάφερε το 1-2 με δελτίο και The voice», το 3-4 κατάφερε ο Alpha με το κεντρικό δελτίο του και την ακαραμάχητη σουρεαλιστική κωμωδία «Μια τρελή τρελή οικογένεια».

Το Σάββατο ήταν… μέρα Alpha καθώς έξι στα δέκα προγράμματα τα οποία αναρριχήθηκαν στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης ήταν εκπομπές του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.
Την Παρασκευή τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε, μεταξύ τόσων επαναλήψεων, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και σε μικρή απόσταση τερμάτισε δεύτερο από πλευρά συγκέντρωσης τηλεθεατών το επεισόδιο της ηθογραφικής κωμωδίας «Είσαι το ταίρι μου».

Διαβάστε επίσης:

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV

Πρώτο crash test τηλεθέασης σταθμών πριν τη δεύτερη «μεγάλη μάχη» το ΠΣΚ

Σασμός: Ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ και μαθαίνει τα πάντα για την Αργυρώ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση ΠΣΚ, Ριάλιτι-, 0-1,tiletheasi psk, rialiti-, 0-1