Τηλεθέαση ΠΣΚ 26-28/11/2021: Τηλεπαιχνίδια, σόου και μια ελιά

Εντελώς διαφορετικό μείγμα προγράμματος έχουν τα κανάλια στο τέλος της εβδομάδας και εντελώς διαφορετικό είναι το τηλεβαρόμετρο κάθε ημέρας του Παρασκευοσαββατοκύριακου κατευθύνοντας με έναν τρόπο και τις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

Η κορυφή της τηλεθέασης τις Παρασκευές είναι ρεζερβέ, όπως και αυτή που μας πέρασε, από την κωμική «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» του Mega. Ελλείψει άλλης επιλογής στην τυπολογία της μυθοπλασίας αντίστοιχου εκτοπίσματος, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» φιγουράρισε και αυτήν Παρασκευή στη δεύτερη προτίμηση

των τηλεθεατών.

Μια διαγώνια ματιά αν ρίξει κάποιος στο Top 10 της συγκεκριμένης ημέρας διαπιστώνει ότι ελάχιστα είναι τα προγράμματα της ζώνης υψηλής τηλεθέασης που ξεχώρισαν. Τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσαν προγράμματα στις απογευματινή ζώνη. Τρία τα τινά. Ή τα κανάλια επέλεξαν να μην έχουν κάτι αξιοπρόσεκτο ώστε να «κρατήσουν» μερίδα τηλεθεατών στις τηλεσυχνότητες, είτε  ο κόσμος επέλεξε εκτός τηλεόρασης την διασκέδαση του είτε και τα δύο μαζί.

Με το «Φως στο τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη πάντως ξενύχτησαν 530.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τα δεδομένα της NielsenAudienceMeasurement για το τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Το Σάββατο τα μουσικοχορευτικά σόου ποπκορν είχαν την τιμητική τους. Μέσες- άκρες περι το 1,4 εκατ. τηλεθεατές είδαν τα «The Voice» και «Just the Two of Us», σε Σκάι και Alpha, αντιστοίχως.

Και αυτή την ημέρα με εξαίρεση το επαναληπτικό επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» του Mega και την κωμωδία «Βίβα Ρένα»στον Αντ1, τα προγράμματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα ήταν στην μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη.

Κυρίαρχη τα βράδια της Κυριακής, στο λεγόμενο primetime,είναι η σειρά «Η γη της ελιάς» (Mega), η οποία αυτή τη φορά «χτύπησε» 15,3% μέση τηλεθέαση. Σχεδόν 1,6 εκατ. τηλεθεατές με άλλα λόγια.

Τη μισή τηλεθέαση από τη μυθοπλασία του Mega είχε το μουσικό σόου «The Voice». Κι αυτό λέει κάτι.Και εδώ από τη βραδινή ζώνη δεν ξεχώρισε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Στέφανος Κασιμάτης

GNTM 4: Υποβρύχιες λήψεις, κλάματα και… βιτριολικές μπηχτές (Video)

«Επικίνδυνες»: Φάρος στον τηλεχυλό της ιδιωτικής τηλεόρασης

Keywords
Τυχαία Θέματα