Τηλεθέαση: Ο Alpha «κέρδισε» τη μέρα – Βαρόμετρο το «Πρωινό μας» με την πρεμιέρα του

Με φόρα άρχισε η εβδομάδα για τον Alpha που εμφάνισε αισθητά βελτιωμένο μερίδιο συγκριτικά με εκείνο που είχε την ίδια ημέρα, μια βδομάδα νωρίτερα.

Τη διαφορά φαίνεται, σύμφωνα και με τα δεδομένα της Nielsen, να έκανε συνολικά η πρωινή ζώνη προγράμματος του σταθμού, όπως φαίνεται και από το διάγραμμα απόδοσης του.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Σκάι, ο οποίος σημείωσε άνοδο χάρη στην κινητικότητα που καταγράφηκε στην συχνότητα του σταθμού από την

πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

Αλλά και η απόδοση της ΕΡΤ1, αν και χωρίς μετάδοση αγώνα από το Ευρωμπάσκετ, κινήθηκε πέραν του συνηθισμένου, μέχρι τώρα, και πιστώνεται στην επίδραση που είχε η προβολή διπλού επεισοδίου της νέας σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ελαφρά υποχώρηση είχε ο ΑΝΤ1 κυρίως από την κάμψη της πρωινής ζώνης του, ενώ κέντρισε το ενδιαφέρον, ως φαίνεται, η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, στο Νίκο Χατζηνικολάου στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Το Star επίσης πρόσθεσε στο μερίδιο του χάρη και στην απογευματινή ζώνη προγράμματος του που πλέον έχει φρέσκιες προτάσεις και όχι επαναλήψεις.

Κάτι τσίμπησε και το Open που είχε ως «κορυφές» του την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις ξένες σειρές και ταινία που είχε προγραμματίσει το βράδυ.

Το Mega είδε την πρωινή ζώνη του να υποχωρεί αλλά με σημάδια ανάκαμψης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε επίσης:

To BBC προγραμματίζει το «Survivor» – Το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί σε μόλις 16 επεισόδια

«Άντε γεια» η τηλεθέαση λόγω Εθνικής την Κυριακή – Ρεκόρ καλοκαιριού

Ο Τόνι Μπλερ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την βασίλισσα Ελισάβετ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Alpha, – Βαρόμετρο, Πρωινό,tiletheasi, Alpha, – varometro, proino