Τηλεθέαση με… κοντομάνικο το ΠΣΚ

Εντάξει, αν εξαιρέσει κάποιος την τηλεθέαση του τελικού του Ευρωμπάσκετ, δεν μπορεί να πει ότι ο κόσμος «μαζεύτηκε» και άρχισε να βλέπει πιο εντατικά τηλεόραση.

Τηρουμένων των αναλογιών οι τηλεθεατές «δεν τρελάθηκαν κι όλας» με το μπασκετάκι κι ας ήταν ματς μεταξύ, εν τέλει, των δύο καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης, όπως αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων.

Αν αλλάξει κάτι θα φανεί στα σημερινά- της Δευτέρας 19/9– δεδομένα τηλεθέασης,  ημέρα που ουσιαστικά αρχίζει η τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 καθώς είναι

σε εξέλιξη πρεμιέρες νέων σειρών μυθοπλασίας, σχεδόν όλων δηλαδή, και νέων κύκλων επεισοδίων περσινών. Αλλά αυτά θα τα ξέρουμε αύριο προς το μεσημέρι κάποια στιγμή- πρώτες ενδείξεις νωρίτερα.

Για το Παρασκευοσαββατοκύριακο πάντως τα πράγματα ήταν αρκετά χαλαρά. Όμως από όσους το Σάββατο ειδικά επέλεξαν να συνδεθούν με τις τηλεοράσεις τους, πέραν της κλασικής κωμωδία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» που ήταν το δημοφιλέστερο της ημέρας σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, περί τις 400.000 τηλεθεατές έφερε στη συχνότητα της ΕΡΤ1 το πρώτο επεισόδιο της ιστορικής μυθοπλαστικής σειράς «Φλόγα και άνεμος» με θέμα τον θυελλώδη έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της ηθοποιού Κυβέλης Ανδριανού, με τους Άρη Λεμπεσόπουλο και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στους αντίστοιχους ρόλους.

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα και η σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ. Και αυτό το διήμερο, που πέρασε, ενδιαφέρον μερίδας τηλεθεατών διαμοιράστηκε στα δελτία ειδήσεων αλλά και σε ψυχαγωγικοενημερωτικές εκπομπές λόγω επικαιρότητας (ΔΕΘ, Ευρωμπάσκετ, θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ, καιρός κλπ).

Διαβάστε επίσης:

Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία ο Alpha στην τηλεθέαση το ΠΣΚ

Το είδαμε κι αυτό: Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο… Τζον Μπάιντεν

Δημήτρης Οικονόμου: «Υπό κανονικές συνθήκες ο Παύλος θα ήταν διάδοχος» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα