Τηλεθέαση: Μάχη ανάμεσα σε Mega και Alpha το ΠΣΚ (πίνακες)

Στα στοιχήματα η απόδοση πονταρίσματος στο Mega για την επικράτηση του την Παρασκευή θα ήταν μικρή, αν υπήρχαν. Το βράδυ από το κανάλι μεταδόθηκε η πρώτη για τη σεζόν εκπομπή «Φως στο τούνελ» και η τηλεθέαση για το κανάλι απογειώθηκε.

Άξιο παρατήρησης είναι το γεγονός στην κρατική ΕΡΤ1 το πρόγραμμα με την καλύτερη απόδοση της ημέρας εκείνης ήταν η εκπομπή «Τα νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Το Σάββατο το μεγαλύτερο μερίδιο, σύμφωνα με

τη Nielsen, πήρε ο Alpha που έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα του κινήθηκε σε υψηλό για την ημέρα επίπεδο απόδοσης και φαίνεται να καταφέρνει να κρατά κόσμο από τις 20.00 έως αργά μέσα στη νύχτα με το σόου «Just the 2 of us».

Για το Star, τα προγράμματα με τις καλύτερες αποδόσεις ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και η ελληνική ταινία «Ζητείται ψεύτης».

«Ρεύμα» για την ΕΡΤ2 είχε το Σάββατο και η εκπομπή «Στην αυλή των χρωμάτων» που φαίνεται ότι ήταν το καλύτερο πρόγραμμα του καναλιού.

Την Κυριακή, το Mega κάτι με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κάτι με τη σειρά «Η γη της ελιάς»  κατέλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των περισσότερων.

Καλή απόδοση, καλύτερη από την προπερασμένη Κυριακή, είχε για τον ΣΚΑΪ το «The voice» και την ίδια μέρα τα επεισόδια της σειράς «Νόμος και τάξη» έκαναν τη διαφορά, στο τριήμερο, για το Μακεδονία TV, καθώς αποτέλεσαν το καλύτερο πρόγραμμα σε τηλεθέαση για το σταθμό.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» αποκαλύπτει τι θα συμβεί στη σειρά (Video)

«Ράδιο Αρβύλα»: Πρεμιέρα με «εξωγήινη» εκπομπή

H «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega: Η Έλλη Στάη απαντάει για το πιθανό επόμενο βήμα της

Keywords
Τυχαία Θέματα