Τηλεθέαση Απριλίου: Τα κανάλια που έκαναν τη διαφορά

Μεγάλος ήταν ο ανταγωνισμός των τηλεοπτικών σταθμών της ελληνικής τηλεόρασης τον Απρίλιο. Ωστόσο, κάποια κανάλια κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά, όπως δείχνουν οι μετρήσεις της τηλεθέασης.

ΑΝΤ1: Τέσσερις πρωτιές

Τέσσερις πρωτιές σε διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες κατέγραψε ο ΑΝΤ1 στην τηλεθέασή του τον Απρίλιο.

● Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, σημειώνοντας μέσο όρο 14,1%. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή άγγιξε το

19,3%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 17,9%.

● Επίσης, το τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια έκλεισε τον Απρίλιο με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας μέσο όρο 22,1%. Σε επιμέρους ανδρικό κοινό το «Rouk Zouk» χτύπησε 29,5%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε μέχρι και το 24,3%.

● Με πρωτιά έκλεισε ο πρώτος μήνας προβολής του τηλεπαιχνιδιού «5×5», με τον Μάρκο Σεφερλή. Ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 18,6%. Στο ανδρικό κοινό το κοντέρ της τηλεθέασης έφτασε το 27,1% και στο γυναικείο το 19,7%.

● Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, με μέσο όρο 28,4%, στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 37,9%, ενώ στους άνδρες τα ποσοστά της άγγιξαν μέχρι και το 26,6%.

Star: Πρωτιά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18 έως 54 ετών, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι πρώτο από Δευτέρα έως Κυριακή, ανάμεσα στα δελτία των 20.00, με 14,4%.

Επίσης, είναι πρώτο και από Δευτέρα έως Παρασκευή με 14%, ενώ τα Σαββατοκύριακα σημείωσε πρωτιά με 15,4%.

Open TV: Ψηλά δύο ενημερωτικές και μία ψυχαγωγική

Σταθερά πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18-54 ήταν τον Απρίλιο η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη, μεταξύ των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών του Σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 15,7% στο δυναμικό κοινό.

Επιπλέον, η καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη σημείωσε 10,4% στο γενικό σύνολο του κοινού, ενώ στους άνδρες 45-64 ανέβηκε στο 16,7%.

Η πρωινή καθημερινή εκπομπή «Ευτυχείτε!» με την Κατερίνα Καινούργιου παρέμεινε πρώτη από την αρχή της χρονιάς στο δυναμικό κοινό 18-54 και σημείωσε για τον Απρίλιο μέσο όρο τηλεθέασης 16,1%, ενώ πρώτη ήρθε και στο σύνολο των τηλεθεατών με μέσο όρο τηλεθέασης 15,9%. Πρωτιά για το «Ευτυχείτε!» και στα ανδρικά αλλά και στα γυναικεία κοινά 25-44 με μέσο όρο τηλεθέασης 14,8% και 14,9% αντίστοιχα.

Mega: Στην πρώτη θέση ο Ευαγγελάτος

Στην πρώτη θέση των τηλεοπτικών προγραμμάτων της απογευματινής ζώνης βρέθηκε η ενημερωτική εκπομπή του Mega «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 16,6% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 15,8% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54. Ισχυρή ήταν η επικράτηση της εκπομπής στο ανδρικό κοινό της μεγάλης ηλικιακής κατηγορίας 25-64 που έφτασε το 20,8%.

ειδήσεις του ΣΚΑΪ

Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης βρέθηκαν οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ τον μήνα Απρίλιο.

Ειδικότερα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα βρέθηκε στην πρώτη θέση στο γενικό σύνολο του κοινού. Αναλυτικά, συγκέντρωσε στο σύνολο κατά μέσο όρο, 612.907 (15,8%) τηλεθεατές ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Την πρώτη θέση διατήρησε και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου στην καθημερινή παρουσίαση και τον Μάρκο Δεϊμέζη τα Σαββατοκύριακα, το οποίο με618.144τηλεθεατέςκαι ποσοστό 25,7% στο γενικό σύνολο του κοινού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ

Το «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου παρέμεινε σταθερά πρώτο με 22,9% στο γενικό σύνολο κοινού.

Οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, διατήρησαν την κορυφή με 19,7% στο σύνολο του πληθυσμού.

Τα Σαββατοκύριακα το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά έμεινε ακλόνητο στην πρώτη θέση με μέσο όρο τηλεθέασης 19,2% στο σύνολο του πληθυσμού.

Το «Σαββατοκύριακο παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη, τη Λένα Φλυτζάνη, τον Γιώργο Ευγενίδη και τον Γιώργο Τσελίκα συνέχισε την εξαιρετική του πορεία σημειώνοντας τηλεθέαση 15,6% για το γενικό σύνολο του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα