Τηλεθέαση Top 10 9/11/2021: Νέα κόντρα στο τοπίο

Σε σκληρό καρύδι εξελίσσεται το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της Τύχης», έστω και να βοηθούν οι καταστάσεις στο ευρύτερο πεδίο μάχης για την τηλεθέαση.

Δείτε σε ποια θέση τερμάτισε χθες…«Γκρέμισε» από την τρίτη θέση τις «Άγριες μέλισσες» κι έσπρωξε μια θέση πιο κάτω τους «Ράδιο αρβύλα».

Η σατιρική εκπομπή του Αντέννα που διχάζει γνώμες, καθώς άλλοι είναι φανατικοί και άλλοι λατρεύουν να την απαξιώνουν ως ανέπνευστη πλέον, διατηρήθηκε, με τη δεύτερη εκπομπή, στη μέση της κλίμακας με τα 10 καλύτερα της ημέρας, υποχώρησε όμως η απόδοση της και γι’ αυτό βρέθηκε στην πέμπτη θέση.

Με δεδομένο

το δείγμα γραφής η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» εκτιμάται ότι θα ανεβοκατεβαίνει τα σκαλοπάτια σε αυτές τις θέσεις, ίσως και λίγο πιο κάτω- δεν είναι και άσχημα, μια χαρά είναι- όμως χρειάζεται υπέρβαση για να περάσει πιο πάνω. Για πρώτη δευτερη θέση δύσκολο, διότι εκεί έχουν στρογγυλοκαθίσει οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός». Πάντα υπολογίσιμες επίσης οι «Άγριες μέλισσες».

Τους κοιτά στα μάτια

Ο «Τροχός της τύχης»- ή μήπως της επιτυχίας;- την Τρίτη 9 Νοεμβρίου φλέρταρε με το εκατομμύριο τηλεθεατές και δείχνει να έχει αποθέματα.

Κοιτά στα ίσα τις «Άγριες μέλισσες» και τους «Ράδιο αρβύλα» και ρίχνει απειλητικές ματιές στις σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς». Κομμάτι δύσκολο να γίνει ριζική ανατροπή αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα.

Ο «Ήλιος» σα να έχασε κάτι από τη λάμψη του με την αλλαγή ώρας και κατ’ επέκταση  ζώνης.

Ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen δείχνει πλέον- τουλάχιστον στα δύο πρώτα επεισόδια που βγήκαν στον αέρα απογευματάκι αντί για βραδάκι- περί τις δύο ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από εκεί που έφθανε έως την περασμένη Παρασκευή η καθημερινή σειρά του Αντέννα.

Ο «Ήλιος» πάντως φαίνεται ότι δεν μπορεί για την ώρα να «ζεστάνει» την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου που ακολουθεί. Όπως δηλαδή συμβαίνει με τον «Τροχό της τύχης» και το κεντρικό δελτίο του Star, για το οποίο, το τηλεπαιχνίδι, λειτουργεί ως leadin, ή σαν το «Deal» για το αντίστοιχο δελτίο του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Η Μενεγάκη μύρισε μακαρονάδα και «εισβάλλει» στην Μελέτη για να πάρει ένα πιάτο (video)

Άγριες Μέλισσες: Το πρώτο γκέι φιλί (Video)

GNTM 4: Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στην σκηνή με το αποκαλυπτικό φόρεμά της (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Top 10 9112021,tiletheasi Top 10 9112021