Τηλεθέαση Top 10 7-9/1/2022: Τα φιλιά εκτόξευσαν την τηλεθέαση του «Survivor»

Ως φιλί της ζωής στο «Survivor» θα μπορούσε να εκληφθεί το τρυφερό επιτηδευμένο στιγμιότυπο από το «φυσιολογικό» ειδύλλιο ανάμεσα σε παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού του Σκάι.

Το πρόγραμμα επιτελεί τον σκοπό του και για την ώρα τα πυροτεχνηματικά τεχνάσματα φέρνουν ικανοποίηση στο κανάλι και στην Acun Medya.

Το ριάλιτι ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών σύμφωνα με τα δεδομένα της NielsenAudienceMeasurement για το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μάς πέρασε.

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η Παρασκευή (7/1) με τα προγράμματα των καναλιών να είναι ουσιαστικά με εφεδρείες. Εύκολα ξεχώρισε

το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» που αναδείχθηκε στο κορυφαίο πρόγραμμα της ημέρας χάρη στο σχεδόν 850.000 τηλεθεατές που το παρακολούθησαν.

Ο Σκάι αν δεν είχε το κεντρικό και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων- που πλασαρίστηκαν στην έβδομη και την δέκατη θέση του top 10- θα ήταν απών από το τηλεβαρόμετρο της ημέρας.

Το κανάλι του Φαλήρου είδε όμως το λογότυπο του να φιγουράρει στην κορυφή του top 10 του Σαββάτου χάρη στο «Survivor» το επεισόδιο του οποίου έφερε 1.288.000 τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού.

Το κανάλι, κατά την τηλεοπτική ορολογίας, «πήρε» την ημέρα καθώς πέντε από τα δέκα καλύτερα προγράμματα της ημέρας ήταν δικά του σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

H μεγάλη κόντρα καταγράφηκε την Κυριακή. Σκάι και Acun Medya έδωσαν τα ρέστα τους. Το «Survivor» είχε ακριβώς απέναντι του το «θωρηκτό» του Mega, τη σειρά «Η γη της ελιάς».

Σκληρό crashtest ανάμεσα σε μυθοπλασία και ριάλιτι. Τη μονομαχία κέρδισε με άνεση η σειρά του Mega με τις καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές στην πλοκή, παρά την ίντριγκα για δήθεν ειδύλλιο μεταξύ παικτών του «Survivor» και την προσπάθεια να πείσουν με τρυφερές περιπτύξεις σε σημεία για καλές λήψεις από τις κάμερες που υπήρχαν τριγύρω.

Αρκετοί επέλεξαν την διαχρονική ελληνική κωμωδία «Ο μπακαλόγατος» (ο κανονικός τίτλος είναι «Της κακομοίρας») του 1963 σε σενάριο- σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη με τους Κώστα Χατζηχρήστο, Κώστα Δούκα, Νίκο Ρίζο, Μαρίκα Νέζερ κ.ά. που πρότεινε το Star στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής 9 Ιανουαρίου.

Κι έπεται συνέχεια καθώς στον «πόλεμο» της τηλεθέασης από σήμερα 10 Ιανουαρίου, εισέρχεται το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef» που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη ακριβώς απέναντι από το «Survivor».

Διαβάστε επίσης:

«Σασμός»: Επιστροφή με νέους ρόλους, ανατροπές και συγκλονιστικά επεισόδια (Photo | Video)

Επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα: Πώς θα καλυφθεί το κενό του Παναγιωτόπουλου;

«Master Chef 6»: Πρεμιέρα την Δευτέρα – Δείτε πλάνα από τις οντισιόν (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Top 10 7-912022, Survivor,tiletheasi Top 10 7-912022, Survivor