Τηλεθέαση Top 10 4/11/2021: Κρήτη, Μάνη, Διαφάνι

Για σκεφτείτε το. Κάθε βράδυ κάποιοι «πετάγονται» μέχρι την Κρήτη, κάποιοι άλλοι «ταξιδεύουν» ως τη Μάνη και άλλοι «πάνε» στον θεσσαλικό κάμπο.

«Σασμός», «Η γη της ελιάς», «Άγριες μέλισσες». Αυτές δεν είναι σειρές. Το nationalgeographic της ελληνική μυθοπλασίας είναι.

Εν τω μεταξύ με τον «Σασμό» και τη «Γη της ελιάς» έχει δημιουργηθεί τηλεοπτικός… διχασμός. Δώστε βάση: Alpha και Μega έχουν βάλει τις σειρές, ακριβώς τη μία απέναντι από την άλλη. Στο συγκεκριμένο

χρονικό διάστημα σχηματίζεται- αθροιστικό- μερίδιο τηλεθέασης 55%. Που πάει να πει ότι οι μισοί και πλέον τηλεθεατές, οι οποίοι είναι μπροστά στις τηλεοράσεις τους, παρακολουθούν τα επεισόδια των δύο σίριαλ.

Για να το εξειδικεύσουμε, τρείς στους δέκα επιλέγουν τον «Σασμό» και δύο στους δέκα «ψηφίζουν» «Η γη της ελιάς».

Με απόλυτα νούμερα στο διάστημα από τις 21.00 έως τις χοντρικά 22.30 ήταν χθες και έβλεπαν «Σασμό» και «Η γη της ελιάς» συνολικά 2,6 εκατ. τηλεθεατές.

Σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης (21,8%) αποσπούν από την πίτα τηλεθέασης της τηλεοπτικής ζώνης προβολής τους (22.00- 23.30) οι «Άγριες μέλισσες».

Σταθερά την πλοκή της σειράς παρακολουθούν σε καθημερινή βάση άνω του ενός εκατομμυρίου τηλεθεατές και το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου.

Καλά πήγε και το άλλο «χιτ» του ΑΝΤ1, η σειρά «Ήλιος». Ήρθε και πάλι στην τέταρτη θέση του top 10 της ημέρας. Έχει τους φανατικούς της, τους σταθερούς φόλοουερς της. Μεγάλες διακυμάνσεις τηλεθέασης δεν παρουσιάζει, χθες κρατήθηκε σημειώνοντας μικρή ανοδική τάση (από το 7,4% πήγε στο 7,7%), αξιοπρόσεκτη όμως υποχώρηση είχε το πρόγραμμα που τον κοντράρει, ο «Τροχός της τύχης» που συχνά είναι εκείνο το οποίο συμπληρώνει την κορυφαία τετράδα προγραμμάτων κάθε ημέρας.

Στις θέσεις 6-7 συναντούμε τις «Οικογενειακές υποθέσεις» και το «Deal», που επίσης συχνά αναμετρούνται εκεί στα μεσαία σκαλιά της κλίμακας του Top 10.

Σημείο αναφοράς σταθερά τουλάχιστον τις Πέμπτες είναι το επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (τα επεισόδια της κάνουν τηλεθέαση που κυμαίνεται εκεί γύρω στο 6,5% ή αλλιώς περι της 650.000 τηλεθεατές).

Στις θέσεις 8 έως 10 έχουν τα συνήθη δελτία ειδήσεων. Στην κόντρα μεταξύ των δύο κεντρικών που είναι αντικρυστά, το νήμα έκοψε πρώτο την Πέμπτη εκείνο του Star.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Από τη βόρεια Εύβοια ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Ξύλο στους πυροσβέστες: Βίντεο-σοκ από σοβαρό τραυματισμό από δακρυγόνο (Videos)

Επεισόδια στη συγκέντρωση των Πυροσβεστών: Έπνιξαν με χημικά τους «ήρωες των πυρκαγιών» (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα