Τηλεθέαση Top 10 3/5/20022: Δίπολο από τηλεπαιχνίδια και σειρές

Τα τηλεπαιχνίδια ενισχύουν την παρουσία τους στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης.

Το κλασικό «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μπορεί να μην είναι σαν το παλιό, όμως στέκεται στον ανταγωνισμό και για την ώρα δείχνει να καλύπτει επάξια το κενό που άφησε η ολοκλήρωση των εκπομπών «Ράδιο αρβύλα» για την τρέχουσα σεζόν.

Φαίνεται επίσης να λειτουργεί και ως προστιθέμενη αξία στην τυπολογία του (τηλεπαιχνίδια) και να ενισχύει το αποτύπωμα της όπως προκύπτει και από τις ημερήσιες τηλεθεαματικότητες που δημοσιοποιεί η Nielsen

Audience Measurement.

Και χθες, όπως και τη Δευτέρα, στα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας τα τέσσερα ήταν τηλεπαιχνίδια. Μερίδα τηλεθεατών, σύμφωνα και με τα δεδομένα της Nielsen, αρχίζει να συγκεντρώνεται από νωρίς το απόγευμα μπροστά στις τηλεοράσεις χάρη στα τηλεπαιχνίδια «5χ5» (ΑΝΤ1) και «Deal» (Alpha) και συνεχίζει με τα «Ο τροχός της τύχης» (Star) και «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» (Ant1).

Στην πάροδο του χρόνου ανάλογη συγκέντρωση τηλεθεατών παρατηρείται στο prime time κυρίως λόγω των παραγωγών μυθοπλασίας.

Κατά τα λοιπά στη γενική κατάταξη δεν παρουσιάστηκε κάποια αλλαγή στην τριάδα κορυφής. Ο «Σασμός» και την Τρίτη 3/5 συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα, το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» ήταν η δεύτερη πιο «δυνατή» επιλογή της ημέρας και με απόσταση από τα άλλα δύο- τρίτο- κατετάγη το ριάλιτι «Survivor».

Σταθερές στη θέση τους οι «Άγριες μέλισσες», αλλά και το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef» φαίνεται να κρατά τις δυνάμεις του αναλλοίωτες.

Από τα δελτία των καναλιών στην δεκάδα πλασαρίστηκε εκείνο του Star κι το οφείλει ως ένα- σημαντικό- βαθμό στο καλό lead in- υψηλή τηλεθέαση τηρουμένων των αναλογιών- που παραλαμβάνει από το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Διαβάστε επίσης

Νύχτες τρόμου στον Πύργο Ηλείας: Άνδρας επιτίθεται με πριόνι και ρόπαλο – Κυκλοφορεί ελεύθερος (video)

Γουίλ Σμιθ: Ακυρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς «This Joka»

Τουρκία: Άνοιξαν μπαρ δίπλα στον Ναό της Αθηνάς στην Αττάλεια (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα