Τηλεθέαση Top 10 30/12: Η μετάλλαξη Ομικρον σάρωσε την τηλεθέαση

Εορταστικό ξε-εορταστικό το κλίμα και στην τηλεόραση αλλά ο κορωνοϊός, η μετάλλαξη Όμικρον και η εκτίναξη των κρουσμάτων σε δεκάδες χιλιάδες, σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για μέτρα αντιμετώπισης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, έφεραν ικανό αριθμό τηλεθεατών στα δελτία ειδήσεων και εν τέλει σχεδόν στην εκπνοή του χρόνου τέσσερα από αυτά βρέθηκαν στην δεκάδα των διακεκριμένων θέσεων του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου για τις 30 Δεκεμβρίου.

Αν κάνουμε μια σούμα στην τηλεθέαση μόνον των δύο κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Star

και του Σκάι, που μεταδίδονται ταυτόχρονα θα δούμε ότι 1,4 εκατ. τηλεθεατές ήταν αθροιστικά από τις οκτώ παρά έως τις 21.50 μπροστά στους δέκτες τους θέλοντας να μάθουν τί μάς περιμένει.

Χοντροκομμένα το σύνολο των τηλεθεατών των δύο κεντρικών δελτίων είναι εφάμιλλο της σειράς «Η γη της ελιάς» του Mega που κατάφερε 14,1% τηλεθέαση.

Ελλείψει άλλων παραγωγών μυθοπλασίας το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» σχεδόν με σβηστές μηχανές «πάτησε» στο δεύτερο σκαλοπάτι καθώς το επέλεξαν για την διασκέδαση τους 873.000 τηλεθεατές.

Η δυναμική της μυθοπλασίας επιβεβαιώνεται και πάλι, αυτή τη φορά να τα επαναληπτικά επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζει τη μουρμούρα». Ο Alpha αντί ταινίας πρόβαλε χθες, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, backtoback όπως είθισται να λέγεται στα ελληνικά το «κολλητά». Μαζί με το τηλεπαιχνίδι «Deal» που πλασαρίστηκε ανάμεσα στα δύο επεισόδια ο Alpha κατάφερε να διαμορφώσει ένα «μπλοκ» στις θέσεις 3 έως 5 και μαζί με το κεντρικό δελτίο του- στην 10η θέση- να εμφανίζεται στις τέσσερις από τις προβεβλημένες θέσεις τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Θετική στον κορωνοϊό – Στον αέρα o τελικός του J2US

Survivor, Σασμός, Φάρμα και Γη της Ελιάς: Ποιο πρόγραμμα πέρασε μπροστά σε τηλεθέαση και ποιο έμεινε πίσω

Χρήστος Κιούσης: Εκνευρίστηκε με χρήστη στο twitter για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Top 10 3012, Ομικρον,tiletheasi Top 10 3012, omikron