Τηλεθέαση Top 10 29/12/2021 – Η μυθοπλασία δεν… χαμπαριάζει

Και ήρθε επιτέλους η ώρα. Και το πρώτο crashtest έγινε. Και μαζί και δυναμομέτρηση. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε.

Μια ματιά στον πίνακα με τα δημοφιλέστερα της ημέρας, όπως προκύπτουν από την σφυγμομέτρηση της NielsenAudienceMeasurement, είναι αρκετή.

Οι σειρές μυθοπλασίας «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» συνεχίζουν την κατάληψη των κορυφαίων θέσεων στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο. Η πρωτιά- ελλείψει και της σειράς «Άγριες μέλισσες»- είναι υπόθεση- ή μήπως μονομαχία;- για δύο.

Λίγη σημασία είχε ότι απέναντι τους ο Σκάι έχει τοποθετήσει το «Survivor». Εκείνοι που ήθελαν και θέλουν να

παρακολουθήσουν τις εξελίξεις σε Κρήτη και Μάνη με τους σασμούς και τις χωσιές, παρέμειναν προσηλωμένοι.

Το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι μοιάζει με ζυμάρι που ξεφουσκώνει. Από το 12,1% της πρεμιέρας έφθασε εχθές στο 9,7%. Έμεινε στην τρίτη θέση του Top10. Όμως δεν θέλει και πολύ το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» να προσπεράσει το ριάλιτι και να δούμε το «Survivor» στην τέταρτη θέση.

Από κεί κι έπειτα να ΄χουμε να λέμε. Ίσως για το κανάλι να μην είναι, αν προσδοκούσε κάτι άλλο από την αρχή και με δεδομένο το στραπάτσο που έχει υποστεί μέχρι τώρα. Το 9,7% θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και ικανοποιητικό. Είναι θέμα αντίληψης και πως λειτουργεί ένα πρόγραμμα μέσα σε ένα ευρύτερο περιβάλλον.

Κατά τα λοιπά, καταγράφηκε άνοδος του δελτίου ειδήσεων του Mega το οποίο- κεντρικό– έπειτα από καιρό εμφανίζεται στη δεκάδα των διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης.

Το ριάλιτι «Η φάρμα» φιγουράρει στην ένατη θέση όμως τι θα γινόταν αυτές τις ημέρες είχε και την καθημερινή σειρά «Ήλιος» αλλά και τη σατιρική «Ράδιο αρβύλα»; Ερώτημα ρητορικής φύσης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ανατροπή για τους εμβολιασμένους που νοσούν – Δεν απαιτείται PCR τεστ (Video)

Καρντάσιαν: Δολοφονήθηκε η μάνατζερ τους – Συνελήφθη ο σύντροφός της

Καιρός σήμερα: Βροχές καταιγίδες και μποφόρ – Πού θα είναι ισχυρότερα τα φαινόμενα

Keywords
Τυχαία Θέματα