Τηλεθέαση Top 10 15/12/2021: Ακόμα και η επανάληψη του «5χ5» πήγε καλύτερα από τη «Φάρμα»

Ας αρχίσουμε κάπως ανορθόδοξα, από την έβδομη θέση, έχοντας κατά νου και την τρίτη, διότι στο «1-2» έχουν στρογγυλοκαθίσει οι «συνήθεις ύποπτοι». Δηλαδή οι σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς».

Οι «Άγριες μέλισσες» διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση, ανεβάζοντας μάλιστα την απόδοση τους.

Χθες που δεν μεταδόθηκε τελικά επεισόδιο της σατιρικής «Ράδιο αρβύλα», όπως άλλωστε και σήμερα, εξαιτίας των αποκαλύψεων σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι οποίες  είδαν το φως της δημοσιότητας στην αρχή της εβδομάδας,

ανάμεσα στα «καλύτερα» της ημέρας  ήταν το σε επανάληψη επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «5χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή, το οποίο κάλυψε την «τρύπα» στο πρόγραμμα του σταθμού που.

Το ριάλιτι «Η φάρμα» που προβάλλεται ανάμεσα στο «Ράδιο αρβύλα»– συγκεκριμένα χθες στο έκτακτο επαναληπτικό «5χ5»- και τις «Άγριες μέλισσες» άφαντο. Τουλάχιστον από τη δεκάδα. Που σημαίνει ότι το πρόγραμμα είχε τηλεθέαση κάτω του 5,4% που ήταν η τελευταία στη λίστα του top 10 της ημέρας (16/12).

Αλλά και στο διάγραμμα του σταθμού ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen φαίνεται ότι κάνει «βουτιά» όταν αρχίζει το ριάλιτι και ξαναπαίρνει την ανηφόρα όταν αρχίζουν οι «Άγριες μέλισσες».

Ως και το τρας «The bachelor»- με μαραθώνιας διάρκειας επεισόδιο- αν και σε προχωρημένη ώρα μετάδοσης κατάφερε να πλασαριστεί στη δεκάδα σημειώνοντας 6% τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης:

Mιχάλης Μόσιος σε δημοσιογράφο: «Πάρε δρόμο ρε!» (Video)

Ειδήσεις παλάμης

Δεν υπάρχει συνέντευξη Φουρθιώτη υποστηρίζει ο Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα