Τηλεθέαση Top-10 14/3/2022: Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και δράματα

Ίσως είναι ότι πιο χαρακτηριστικό σε αποτύπωση τηλεοπτικών γούστων, το τηλεβαρόμετρο της χθεσινής ημέρας.

Οι προτιμήσεις των περισσότερων που ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις και παρακολούθησαν τα προγράμματα των παραδοσιακών καναλιών επιμερίστηκαν στα μεσημεριανοαπογευματινά τηλεπαιχνίδια, τα τοξικά ριάλιτι και τα επεισόδια των ελληνικών σειρών μυθοπλασίας.

Είναι άξιο παρατήρησης ότι από το Top-10 της Δευτέρας (14/3) απουσιάζει κάθε δελτίο ειδήσεων ή ενημερωτική εκπομπή παρά τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Αν επίσης κάποιος αρχίζει να παρατηρεί το Top-10 από κάτω

προς τα πάνω, από την 10η προς την πρώτη θέση δηλαδή, θα αντιληφθεί ότι η συγκέντρωση μπροστά στην τηλεόραση αρχίζει από το απομεσήμερο με το «Ρουκ Ζούκ» και κλιμακώνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνο έως τις 21.00 χρονική στιγμή κατά την οποία αρχίζει η «μητέρα των μαχών» για την τηλεθέαση.

Κλασικά, επικράτησε ο «Σασμός» στην μονομαχία με τη σειρά «η γη της ελιάς» που όμως σε εκείνη τη χρονική περίοδο μοιράστηκε με τη σειρά του Alpha τους μισούς τηλεθεατές οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Το ριάλιτι «Survivor» στηρίζεται στους φανατικούς και στους ανθεκτικούς της τοξικότητας που εκλύεται από τους τηλεροβινσώνες  του προγράμματος,  οι «Άγριες μέλισσες» φαίνεται να έχουν επικρατήσει στα σημεία σε σύγκριση με την τηλεθέαση της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», ενώ το «MasterChef» κρατήθηκε στην περιοχή του 6% έχοντας όμως απέναντι του ό,τι πιο ισχυρό υπάρχει στη σεζόν που διανύουμε έως τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: «Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία» (Video)

Απάντηση Μποφίλιου σε Καφετζόπουλο: «Ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψα στην ανακοίνωσή μου» (Video)

Αναθερμαίνεται η τηλεοπτική πιάτσα για εκπομπές σάτιρας

Keywords
Τυχαία Θέματα