Τηλεοπτικές άδειες: Στο ΕΣΡ οι φάκελοι των υποψηφίων - Στη δημοσιότητα σήμερα τα ονόματα

MEDIA

Στις 15.00 λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να είναι αδιάλλακτο ως προς την ώρα.

Υπολογίζεται πως γύρω στις 17.30 το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων που διεκδικούν μία τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.

Μόλις ολοκληρωθεί η προθεσμία της κατάθεσης, η Ολομέλεια του ΕΣΡ θα συσκεφθεί, και αφού αρχικά πραγματοποιηθεί ο πρώτος τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών,

θα ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που θα περάσουν στην διαδικασία της αποσφράγισης.

Για τα κανάλια που μπορεί να λειτουργούν τώρα αλλά δεν πρόκειται να καταθέσουν συμμετοχή, τότε θα «πέσει μαύρο» καθώς θα αναγκαστούν να διακόψουν την εκπομπή τους.

«Τρεις μήνες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού διακόπτεται το σήμα σε όσους δεν διεκδικούν τηλεοπτική άδεια», λέει ο νόμος

Ποια κανάλια διεκδικούν άδεια - «Εκτός» το MEGA

ΑΝΤ1, Αlpha, Star, ΣΚΑΪ, Ε (το Mega όπως έγινε χθες γνωστό δεν θα διεκδικήσει άδεια), θα ριχτούν στη μάχη διεκδίκησης μίας τηλεοπτικής άδειας.

Επίσης θα καταθέσουν υποψηφιότητα ο κ. Βρυώνης (πρώην «Ε»), και ο κ. Μάρης (24 Media) οι οποίοι κατεβαίνουν με επιχειρηματικά σχήματα προκειμένου να διεκδικήσουν μία άδεια.

Σε περίπτωση που οι υποψηφιότητες ξεπεράσουν τις επτά, τότε οδηγούμαστε σε δημοπρασία και σε αύξηση του τιμήματος.

ΕΣΡτηλεοπτικές άδειεςκανάλιαMegaHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα