Τι συμβαίνει με τη Μελάνια; - Το tweet που προκάλεσε χαμό

ΚΟΣΜΟΣ

Κάτι οι αποκαλύψεις για τις ερωτικές ατασθαλίες του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κάτι κάποια προβληματάκια υγείας που αντιμετώπισε, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, έχει γίνει... ακριβοθώρητη το τελευταίο διάστημα.

Το χειρότερο, ωστόσο, είναι ότι μια προσπάθεια του Λευκού Οίκου να ελέγξει τα δημοσιεύματα περί έντονης δυσαρέσκειας της Μελάνια, γύρισε μπούμερανγκ και προκάλεσε ακόμα περισσότερα αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, στον

επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ στο Twitter ανέβηκε το εξής ποστ: «Βλέπω ότι τα ΜΜΕ δουλεύουν υπερωρίες κάνοντας σπέκουλα για το πού είμαι και τι κάνω. Ηρεμήστε, είμαι στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, νοιώθω υπέροχα και εργάζομαι σκληρά για τα παιδιά και τον Αμερικανικό λαό».

Το tweet αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες να υπογραμμίζουν ότι η Μελάνια δεν θα έγραφε ποτέ κάτι τέτοιο, ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να τρολάρουν, ζητώντας φωτογραφίες της Μελάνια με τις σημερινές φωτογραφίες, ώστε να πειστούν. Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε με αυτό το tweet:

Σημειώνεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μελάνια με τον Τραμπ ήταν στις 10 Μαΐου, όταν υποδέχθηκαν τρεις Αμερικάνους πολίτες που απελευθερώθηκαν από τη Βόρεια Κορέα, ενώ τέσσερις μέρες μετά υποβλήθηκε σε επέμβαση στα νεφρά.

Μελάνια ΤραμπTwitterHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα