Τι ώρα θα γίνει απόψε η απονομή της Στεφανίδη κι από ποιο κανάλι θα τη δείτε

ΑΘΛΗΤΙΚA

Πιστή στο ραντεβού της με το βάθρο των νικητών η Κατερίνα Στεφανίδη και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στο Λονδίνο. Σήμερα η απονομή στις 20:10. Στις 20:05 θα ξεκινήσει η μετάδοση της τέταρτης ημέρας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου, η οποία θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ2, ΕΡΤHD και ERTweb.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια

πέρασε και τα 4.75. Η Στεφανίδη πέρασε και με τη πρώτη προσπάθεια το ύψος στο 4.82, επίδοση που της έδωσε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Λονδίνο. Η Στεφανίδη είχε μία αποτυχημένη προσπάθεια στα 4.89, ωστόσο η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν σταμάτησε συνέχιζε να ανεβάζει τον πήχη στα 4.91 όπου πέρασε με τη πρώτη και αυτό το ύψος πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Στεφανίδη προσπάθησε να πετύχει και νέο ρεκόρ αγώνων βάζοντας τον πήχη στα 5.02 όπου έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Δεύτερη ήταν η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με 4.75, σε μια επανάληψη του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν δύο αθλήτριες με 4.65μ, η Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα) που σημείωσε εθνικό ρεκόρ και η Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα), κάτοχος του τίτλου (Πεκίνο 2015). Ο δύο αθλήτριες είχαν τις ίδιες προσπάθειες και μοιράστηκαν το χάλκινο.

Πηγή: ert

ΣτεφανίδηαπονομήΕθνικός ΎμνοςστίβοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα