Τι να πρωτοθαυμάσεις: Η Σάρον Στόουν με μπικίνι και... περικεφαλαία (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ H Sharon Stone μπορεί να ποζάρει όπως θέλει, φορώντας ό,τι θέλει και όπου εκείνη θέλει και η φωτογραφία της θα είναι εγγυημένα εντυπωσιακή. Στα 62 της χρόνια η Sharon Stone μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από ένα sex symbol των ΄90s, αλλά η φωτογραφία της στην πισίνα, του σπιτιού της το περασμένο Σαββατοκύριακο, αποδεικνύει γιατί της αποδόθηκε.     
View this post on Instagram         

keepin my head together

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on May 23, 2020 at 5:42pm PDT

«Κρατώντας το κεφάλι μου στη θέση του» ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της η ηθοποιός. Η Sharon Stone φαίνεται πώς μιλούσε κυριολεκτικά αφού πόζαρε φορώντας περικεφαλαία στο κεφάλι της -σύμφωνα με τη The Sun- η περικεφαλαία της μοιάζει εκπληκτικά με αυτή που χρησιμοποιεί ο Βρετανός rapper MF Doom.     
View this post on Instagram           

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on May 23, 2020 at 7:24pm PDT

Σε μία ακόμα φωτογραφία, έβγαλε το κράνος της και πόζαρε κάτω από τον ήλιο μαζί με τον σκύλο της, Bandit. Καθώς η ημέρα που διάλεξε για να ποστάρει τις φωτογραφίες της είναι επίσημη γιορτή για όσους στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας, έστειλε και το μήνυμά της για την ημέρα. Φορώντας το μπικίνι της πάντα. Πηγή: LadylikeSharon stoneμπικίνιInstagramHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα